نمایش پست تنها
قدیمی 04-09-2011
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام
من یه اطلاعاتی از گوشیم میدم شاید بعضی توضیحاتش به نظر لازم نیاد که شما باید ببخشید
گوشی من نوکیا N95 هست . 5 سال پیش خرید . اصل هست . دوربینش که خوبه و معروف و کیفیت عکس ها بالاست . تنها ایرادی که از اول داشت این بود که گاهی البته خیلی کم هنگ میکرد و می نوشت اینزرت سیم کارت اما در کل راضی بودم . صداش قویه . مموریش یه گیگ بود دو گیگ گذاشتم . اما به دلیل استفاده زیاد قاب اصلیش پارسال رنگ و روش رفت که متاسفانه عوض کردم و قابی که در حال حاضر داره افتضاحه . نمای گوشیو از بین برده بسیار کیفیتش بده . صفحه کلید گاهی قفل میکنه رنگ و روش هم که در جاهای مختلف رفته .
شارژ باطری هم عالیه البته من موسیقی گوش نمیدم . فقط به خاطر شغلم صحبت تلفنی زیاد دارم که خوب طبیعتا نیاز به شارژ مجدد پیدا می کنه . اما حدودا 45 دقیقه که بذارم کامل شارژ میشه ( از صفر) . باطریشو تا حالا عوض نکردم . حدودا یه روز در میون نیاز به شارژ کامل داره . آنتن دهی خوبی داره . ال سی دیش عالیه .
اما متاسفانه مدتیه باهاش مشکل دارم
حالا میتونه از استفاده ی زیاد خودم باشه یا از اینکه بالاخره 6 سال کامل و خوب کار کرده. دو ماه پیش صفحه ال سی دی سیاه شد که 40 تومن خرجش شد تا درست کردند . باز الان دو سه روزه مدام صفحه خاموش روشن میشه و بدتر از همه اینکه صداش دچار مشکل شده . مخاطب من صدامو داره ولی من هیچ صدایی ندارم. در صورتیکه وقتی از هد ست بلوتوث N76 استفاده می کنم صدارو دارم کامل .
نمیدونم تا چه حد اطلاعات مفید بود . ببخشید

ویرایش توسط SonBol : 04-13-2011 در ساعت 11:43 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید