04-13-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عرضه نسخه دوم سیستمعامل موبایلی Bada سامسونگ تا سه ماه آینده
عرضه نسخه دوم سیستمعامل موبایلی Bada سامسونگ تا سه ماه آینده
شرکت سامسونگ اعلام کرد که دومین نسخه از سیستمعامل ویژه خود مخصوص گوشیهای هوشمند را که با نام Bada 2.0 شناخته میشود، در ژوئیه امسال روانه بازار میکند.
به گزارش ورد آی تی به نقل از ایستنا , این شرکت کرهای توضیح داد که نسخه دوم این سیستمعامل موبایلی ۱۰ ماه پس از عرضه نسخه اول این محصول وارد بازار میشود و قرار است در مرحله نخست به دست کاربران هندی برسد.
نسخه آتی سیستمعامل سامسونگ مخصوص گوشیهای هوشمند از قابلیت NFC پشتیبانی میکند و بر این اساس مراکز توسعهدهنده نرمافزاری به راحتی میتوانند ابزارها و برنامههای خود را برای آن عرضه کنند.طراحی گرافیکی این سیستمعامل نسبت به نسخه قبلی آن تغییر کرده است و سامسونگ در آن کوشیده است تا علاوه بر تاکید بر کاربرد داخلی، با زیبایی ظاهری نرمافزار نیز کاربران را به سمت خود جذب کند.
سامسونگ در جریان عرضه نسخه اول این سیستمعامل دریافت که کاربران هندی بیش از دیگر کشورها به این محصول علاقمندی نشان دادهاند و به همین خاطر نسخه دوم این سیستمعامل موبایلی نیز در مرحله نخست برای هندیها عرضه میشود.
سامسونگ هماکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد بازار گوشیهای هوشمند هند را با این سیستمعامل در اختیار گرفته است و پیشبینی میکند که تا پایان سال جاری میلادی این رقم را به ۳۰ درصد برساند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 04-14-2011 در ساعت 08:31 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|