نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 04-14-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض چهار روبات امدادگر در راه ژاپن/ مأموریتهای خطرناک برای روباتهای امدادگر

چهار روبات امدادگر در راه ژاپن/ مأموریتهای خطرناک برای روباتهای امدادگر



چهار روبات با توانایی های حضور در مأمویتهای امداد و نجات و تعیین مناطق آلوده نزدیک به نیروگاه فوکوشیمای ژاپن در راه رسیدن به ژاپن هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت "آی-روبات" اعلام کرد نیروهای ویژه پدافند زمینی ژاپن درخواست دو دستگاه از روباتها مدل 510 packbot و 710 Warrior را داشته اند. این روباتها ماشینهایی زمینی هستند که در فاجعه برجهای دوقلو نیز در عملیات امداد و نجات طبقه زیر همکف برجها مورد استفاده قرار گرفتند.

این روباتها از قابلیت ردیابی و اکتشاف ویدیویی برخوردارند، می توانند بارهای سنگین را جا به جا و بر روی سطوح ناهموار به راحتی حرکت کنند، حتی می توانند از پله ها بالا بروند. برای مثال این روباتها می توانند در نقش یک آتشفشان ظاهر شده و لوله های آب را به سوی راکتورهای نیروگاه فوکوشیما نشانه بروند.

هنوز مشخص نیست ژاپنی ها قصد دارند از این روباتها چه استفاده ای کنند، مأموریت نهایی این روباتها توسط نیروهای ویژه پدافند زمینی ژاپن تعیین خواهد شد. اما با توجه به روند کنونی امدادرسانی در ژاپن، به نظر می رسد از این روباتها برای انجام وظایفی مانند حمل بار، پمپ کردن آب و پاکسازی زباله های سمی استفاده شود.

بر اساس گزارش ان بی سی، مدلهای ساده تر روباتهای شرکت آی-روبات به انجام کارهای ساده تر گماشته خواهند شد اما این چهار روبات به انجام کارهای ویژه و خطرناک می پردازند. به گفته شرکت آی-روبات به زودی می توان شاهد کاربردهای جهانی و مصارف متعدد این روباتها در هر مکان و زمانی بود.

منبع: تکنو اکترو
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید