از اینکه مشتری پر وپا قرص این تاپیک هستی سپاس و تبریک بابت موفقیتی که کسب کردی و خوشحالی متاثر از اون .
حالا که اومدم اینجا سعی میکنم منم مهمترین اتفاقی که امروز برام افتاد رو بنویسم ...
اما اخه اتفاق خاصی نیفتاد . !
با دوستم ادریس فیلم 4شنبه سوری رو دیدیم که برامون یه فیلم حرفه ای و درست و حسابی بود و خوشمون اومد .
امروز متوجه شدم درس معماری کامپیوتر درس بسیار تخصصی و سنگینیه و باید حسابی کمربند ها رو سفت کرد واسش و کسی جز یه دکترای سخت افزار نمیتونه حق مطلب رو توش ادا کنه نمیدونم اساتید محترم گروه برق تا چه میزان میتونن این درس رو درست درس بدهند
امروز متوجه شدم گوگل کروم با بعضی از صفحات سایت مشکلی منطقی و قابل حل داره و حل شد
امروز (ساعت 4 صبح ) یاد گرفتم فایلهایی که پاک میشوند رو که میشود بازگرداند چگونه آن-ریکاوربل کرد
امروز یا دیروز یاد گرفتم چطور حقوق دسترسی به پوشه های سیستمی ویندوز رو مثل SYS VOL INFOR تغییر داد و در NTFS اونها رو باز کرد و فایلهای داخل اون را پاک کرد ...
امروز متوحه یک مساله مهم در فایرفاکس و پسورد های سیو شده شدم چون دیر وقت بود و خوابم میامد
و البته قضیه شیرین بود و من هیجان زده رغبت نکردم دوباره تست کنم و با شکست مواجه بشم بنابراین تا الان مسکوت نگهش داشتم فردا روش کار میکنم ممکنه نتایجش رو در سایت اعلام کنم اگر اشتباه نکرده باشم
به نظر میرسه سیستم غیر حفاظت شده ای در مورد پسوردهای سیو شده در فایرفاکس وجود داره (فکر نمیکنم اشتباه نکرده باشم چون واقعا احمقانه س )
امروز کمی از تبلیغات سایت رو عوض کردم
امروز هم گروهی یکی از پروژه هام رو مشخص کردم .