04-25-2011
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بهر حال نتونستیم همه اصفهان رو ببنیم امارت عالی قاپو رو تماشا کردم
ظاهرا در حال بازسازی بود اما نمیدونم چرای بالای عمارت آنتن مخابراتی گذاشتند
چیزی که من رو بیشتر متاسف میکرد این بود که انگار بسیاری از نقوش روی دیوار از روی قصد از بین بردن (ظاهرا نقاشیهاش مورد داشت )
ولی باز هم این توجیه گر خراب کردن آثار فرهنگی نیست
ما دوره ای داشتیم به نام دوره ی صفوی با ویژگی های فرهنگی و هنری خودش
خیلی از چیزها اون دوره مذموم بوده که در دوره ما مذموم نیست و برعکس (روش رو حتی یه پرده میکشیدن کافی بود)
قرار شد حرف زیادی نزنم ، بله اون شب مقداری هم خرید کردیم از اجناس چوبی معرق کاری شده تا جامدادی و..............
برگشتیم خونه تا برای سفر به شیراز فردا صبح زود حرکت کنیم
شیراز یکی شهرهایی بود که من تا به حال بهش سفر نکرده بودم
و خیلی هیجان زده بودم صحبت راه و سفر و نمیکنم به شیراز که رسیدیم خیلی خوب ازمون استقبال شد اونجا شهرداری یک سری رو مسئول اسکان مسافرین کرده بود ما هم در باغ جنت محل کانکس ها مستقر شدیم هر چند میتونستیم هتل بریم ولی پدرم گفت ترجیح میدم جایی که بقیه مردم هستن باشم
باغ جنت مال یکی از افراد بانفوذ در شیراز (فکر کنم اسمش دکتر دهقان یا همچین چیزی) در زمان پهلوی بوده که بعد از انقلاب مصادره شده
مکان بسیار زیبا پر از آبشار و فواره الان که میبینم تاسف میخورم چرا عکس نگرفتم
در محوطه بسیار بزرگی که بود فستیوالها و نمایشگاه هایی هم بود و همچنین سالن سینمای روباز خیلی زیبا بود
فقط یه مقدار جای کانکسها تنگ بود پدرم گفته بود اول که شنیدیم کانکس فکر کردیم این کانکس همون کانس هایی هستند که در دشت عباس برای جهاد سازندگی بودند بزرگ و جادار با همه امکانات (دستشویی و حمام و آشپزخانه )ولی این که اصلاً شکل کانکس نبود (دوباره دارم پرچونه میشم )
از شیراز بگم شیرازی ها خیلی باصفا هستند هوای شیراز مخصوصاً توی اردیبهشت و فروردین دل آدم رو میبره
اگه شیراز بری و نشونی از کسی بپرسی همون نفر اول یه طوری بهت نشونی میده که دیگه نیاز نباشه از کسی چیزی بپرسی خیلی خاکی و گرم برخورد میکنن مردم با صفایی هستند
شیراز شهر بزرگی هست و کمربندی زیاد داره !
مهمترین چیز شیراز مردم و هواش هستند که باعث میشه اونجا اصلاً احساس غریبی نکنی
اول امامزاده شاهچراغ رو زیارت کردیم
مستقر که شدیم استراحت کردیم و شروع کردیم به گشتن شهر یه سری عکس میزارم و توضیح میدم زیرشون :
خانه زینت المولوک یکی از شاهزاده های قاجار که زن خیری بود و مجالس بزرگی رو برگزار میکرده و اطعام یتیمان بسیاری رو انجام داده
و خانه او امروز به عنوان موزه هست
مجسمه شاهان هخامنشی (موزه تاریخ در همان خانه زینت الملوک که شخصیتهای برجسته استان فارس را در همه ادوار تاریخی ایران نشان میدهد ) این دو تا عکس رو هم بزور گرفتم !!
چون اگر میدیدند ضبطش میکردند !
حتما ً اگر شیراز رفتید یه سر به خانه زینت الملوک بزنید و موزه رو هم حتماً ببنید از مجسمه سعدی و حافظ گرفته تا خلبان ارتش و سرباز قاجار همه رقمه هست !
و اینها هم یکسری عکس های دیگه از خانه زینت الملوک
اونروزی که ما اومده بودیم دانشجوهای معماری هم بودند که داشتند از طرح و نقش خانه الگو برداری میکردند :
غیر از خانه زینت الملوک نارنجستان هم بود و خانه های دیگر قاجاری که هیچکدام از آن یکی چیز کم نداشتند در واقع یک مجموعه نزدیک به هم هستند که با فاصله کمی از یکدیگر قرار دارند
یک سری عکس از نمای ببیرونی یکی دیگر از این خانه ها که برای بازدید عموم می باشد
این هم نقش و نقوش دور دیوار
و البته آینه کاری بینظیر و زیبای ایرانی
ادامه دارد ..............
ویرایش توسط bigbang : 04-25-2011 در ساعت 10:35 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|