نمایش پست تنها
قدیمی 05-02-2011
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فرا رسیدن هفته ی معلم رو به تمام فرهنگیان عزیز کشورمون صمیمانه تبریک عرض میکنم و دست تک تکشون رو میبوسم. میتونم به جرات قسم بخورم که شریفترین و پاک ترین شغل دنیا معلمی هست. این روز رو خصوصا به پدر عزیزم تبریک میگم . هر سال این روز ها خودش بود تا با تلفن از راه دور بگم بابا روزتون مبارک . پارسال و امسال تمام روزهای خاص و اعیاد رو با غم گذروندم . خدا تمام عزیزان رو برای خانواده هاشون حفظ کنه .

بابای نازنینم روزت مبارک:

پدر مهربونم وقتی که با چشمان خسته و لب های ترک خورده از خستگی و فشار درس دادن ها و حرف زدن های روزانه و با اون کت و شلوار اتو کشیده اما گچی به خونه میومدی چه قدر آرزو میکردم یه روز مثل تو این همه دوست داشتنی باشم . هیچ وقت نتونستم قطره ای از دریای فضل و مهربونی های تو باشم. هر جا هستی باز هم روزی صد بار دستهاتو میبوسم و گچ لباساتو روی چشمام میمالم که دلم آروم بشه.....

تبریک ویژه به آشنایان فرهنگی:

خواهر مهربان ( ماندانا ) و شوهر خواهر عزیزم ( آقای قاضی ... ) - کاملیای مهربانم ( دوست و خواهر همیشگی) - راحله ی نازنینم ( همسر برادرم) - علیرضای گرامی ( همکار و دوست ) - مینای عزیزم ( همکار و خواهر جیگیلی ! )و..... بسیاری دیگر از دوستان و اقوام که به این شغل مقدس مشغول هستید این روز رو بهتون تبریک عرض می کنم و براتون بهترین ها رو ارزو دارم .

ویرایش توسط SonBol : 05-02-2011 در ساعت 07:43 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید