سلام خدمت شما دوست عزیز
در ابتدا اعلام میکنم صحبت هایی که مینویسم نظر شخصی خودم هست و بخاطر عنوانی که در کنار ایدیم هست ازتون میخواهم روی صحبت هام بعنوان یک هم صحبت و کسی که نوشته تونو رو خونده ، توجه کنید نه یک مدیر روانشناسی.
مسئله ی که ازش نوشتین مورد دغدغه خیلی از ماها هست...
نگرانی که دارین کاملا درک میکنم...
و اینکه نگران رفتار خودتون هستین و این شما رو ازار میده.
این حساسیت شما در اینکه مورد تایید دیگران باشین زندگی شما رو مختل کرده....
خودتان هم به این امر واقف هستین... و از اینکه من و شما و .. از بسیاری از مسائل اگاهی داریم... ولی در عمل از خودمون ضعف نشون میدیم...
از روانشناسی به نام البرت الیس میخوام براتون بگم
ایشون میگن هیچ حادثه ی وحشتناک و اضطراب زا نیست بلکه این عقیده و فکر شماست که اونو ترسناک جلوه میده...
حدود 20 به بالا عقیده اضطراب زا رو تعریف میکنه و به جای اون میگه خود بیانی مثبت را بکار ببریم
یکیش اینه من باید مورد تایید دیگران باشم و من باید همه رو خوشحال کنم و خوشحالی من به دیگران وابسته هست
در مقابل خود بیانی مثبت اینه : اینکه همه باید از من راضی باشن چیزی غیر محالی هست ..خوشحالی و خوشبختی من به دیگران وابسته نیست.
پیشنهاد میکنم اگر خواستین در اینترنت جستجویی داشته باشین...
و چی میشه ضعیف عمل میکنم..خیلی مسائل وجود داره ..
محیط و وراثت و تمرین نکردن و اهمالکاری و ....
من انسان را بی اراده نمیدونم... برعکس روانکاو معروف فروید که به جبر اعتقاد داشت
صمیمت یک خانم مشاور برام اینجور تعریف کرد
صمیمیت دو نفر یعنی احساسات و نظرات خودمونو بدون ترس و واهمه ی به
یکدیگر بگوییم...چ
و اینو بارها شنیدیم کسی که به خودش علاقه ی نداره نمیتونه یه عشق واقعی با اطرافیانش داشته باشه
من خودم تا حالا این صمیمیت رو تجربه نکردم.
خودتان فکر کنید..تصمیمی بگیرد ...
به دنبال دوستانی باشین که با شرایطی که دارین برایشان ارزشمند هستین
در کنارش حتما تمرین و خود سازی بر روی خودتان داشته باشین
ما انسانها دائما در حال تغییر هستیم...میخواهیم با کار کردن بر روی شخصیت مون شاد و خوشبخت زندگی کنیم...
مسلما توانایی شو دارین که از همین الان شروع کنید..اینکه به این نکته رسیدین با تایید طلبی از دیگران و توجه نکردن به خودتان آزار دیدین یک گام بزرگی در زندگی شما به حساب می آید.
در مورد رابطه با خانم ها میتونم بگم رابطه سالم داشته باشین..که به خودتان و طرف مقابل تون آسیب نرسونه...
برایتان ارزوی شادکامی و موفقیت را دارم
ویرایش توسط GolBarg : 05-19-2011 در ساعت 10:48 PM
دلیل: غلط املایی
|