نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2011
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام

اندیشه بزرگان

سقراط : تحمل ظلم از ارتکاب آن بهتر است

افلاطون : مرد را به قدرت بازويش امتحان كنيد نه به قول او .

ارسطو : چون اکثريت شهروندان از طبقات فقير جامعه مي باشند و تعداد ثروت مندان اندک است ، پس مي بايست دولت خواسته افراد بي چيز را برآورده کند.

ارد بزرگ : آنکه بر کردار خويش فرمانروايي کرد و دليرانه بسوي راه هاي نارفته رفت بي شک آموزگار آيندگان خواهد شد .

سقراط : هر چه جست و جو کردم ، کسي را نيافتم که به ناداني خويش اعتراف کند ، پس من که خود مي دانم از همه نادان ترم ، داناترين مردمان هستم .

افلاطون : هنر را برخاسته از خيال است و در پائين ترين مرتبه هستي و شناسايي جاي دارد .

ارسطو : آن جا كه طبيعت نتواند مرد بيافريند زن را خلق مي كند و زنان را داراي كمبود دركيفيت هستند .

ارد بزرگ : آرمان را نبايد فراموش ساخت اما مي توان هر آن ، به روشي بهتر براي رسيدن به آن انديشيد .

سقراط : نه اينگونه نيست که هرکس پيروز باشد بر حق است.

افلاطون : خدا سرچشمه همه چيز نيست، بلكه تنها سرچشمه نيكي است .

ارسطو : اظهار نظر در باره يک خانه منحصر به معمار نيست بلکه کسي که در خانه زندگي مي کند نيز صاحب نظر است و بالاخره اين آشپز نيست که تعيين مي کند که آيا غذا خوش مزه است و يا نه ، بلکه مهمان.

ارد بزرگ : آدمهاي فرهمند به نيرو و توان خويش ايمان دارند .

سقراط : خودت را بشناس .

افلاطون : انسانها خوبي را دوست دارند و مي خواهند كه خوبي هميشه از آن ايشان باشد .

ارسطو : هر چند مزاج سودايي، تعادل اخلاقي را از ميان مي برد، امّا اين آتش حرارتي ايجاد مي کند که با آن ارواح مستعد ، خود را گرم مي کنند و نبوغ خويش را بروز مي دهند

ارد بزرگ : اهل سياست پاسخگو هستند ! البته تنها به پرسشهايي که دوست دارند !!!.

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )

ویرایش توسط behnam5555 : 06-02-2011 در ساعت 09:42 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید