نمایش پست تنها
قدیمی 06-18-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

رازي که در 90 فاش شد: پيشنهاد 1/2ميلياردي به دايي از کجا بود؟

«اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول مي​کردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يک​ميليارد و 200ميليون تومان به من مي​داد.»

سايت گل- از برنامه پرحاشيه و طولاني 90 دو روز گذشت اما حاشيه​ها و تبعات آن هنوز ادامه دارد و هنوز هم با کنکاش در تک​تک جملاتي که دوشنبه​شب در 90 به کار رفت مي​توان نکات زيادي پيدا کرد.

يکي از نکاتي که علي دايي در لابه​لاي حرف​هايش به آن اشاره کرد و البته به سرعت از آن گذشت ماجراي يک پيشنهاد سنگين از طرف يکي از تيم​هاي ليگ برتري بود. دايي براي اين​که ثابت کند در پرسپوليس پول برايش اهميتي نداشته گفت: «اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول مي​کردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يک​ميليارد و 200ميليون تومان به من مي​داد.»

به نظر شما تيمي که حاضر بود با پرداخت اين مبلغ دايي را به گران​ترين مربي ليگ برتر تيديل کند کدام تيم بوده؟ با آدرسي که شهريار داده پاسخ به اين سوال کار سختي نيست. به نظر مي​رسد از جوش نخوردن اين معامله هر دو طرف ضرر کرده​اند. هم دايي که اين پول کلان را از دست داد و در پرسپوليس هم روزگار خوشي نداشت، و هم مالک باشگاه مورد نظر که مبلغي در همين حدود (و شايد بيشتر) را به چندين و چند مربي پرداخت کرد و بالاخره هم عاقبت​به​خير نشد

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید