رازي که در 90 فاش شد: پيشنهاد 1/2ميلياردي به دايي از کجا بود؟
«اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول ميکردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يکميليارد و 200ميليون تومان به من ميداد.»
سايت گل- از برنامه پرحاشيه و طولاني 90 دو روز گذشت اما حاشيهها و تبعات آن هنوز ادامه دارد و هنوز هم با کنکاش در تکتک جملاتي که دوشنبهشب در 90 به کار رفت ميتوان نکات زيادي پيدا کرد.
يکي از نکاتي که علي دايي در لابهلاي حرفهايش به آن اشاره کرد و البته به سرعت از آن گذشت ماجراي يک پيشنهاد سنگين از طرف يکي از تيمهاي ليگ برتري بود. دايي براي اينکه ثابت کند در پرسپوليس پول برايش اهميتي نداشته گفت: «اگر دنبال پول بودم پيشنهادات ديگرم را قبول ميکردم. در همين تهران تيمي بود که براي يک فصل يکميليارد و 200ميليون تومان به من ميداد.»
به نظر شما تيمي که حاضر بود با پرداخت اين مبلغ دايي را به گرانترين مربي ليگ برتر تيديل کند کدام تيم بوده؟ با آدرسي که شهريار داده پاسخ به اين سوال کار سختي نيست. به نظر ميرسد از جوش نخوردن اين معامله هر دو طرف ضرر کردهاند. هم دايي که اين پول کلان را از دست داد و در پرسپوليس هم روزگار خوشي نداشت، و هم مالک باشگاه مورد نظر که مبلغي در همين حدود (و شايد بيشتر) را به چندين و چند مربي پرداخت کرد و بالاخره هم عاقبتبهخير نشد