نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مسابقه خطابه خوانيهاي تفسيري ويژه نوجوانان در كرمانشاه برگزار ميشود

مسابقه خطابه خوانيهاي تفسيري ويژه نوجوانان در كرمانشاه برگزار ميشود

كرمانشاه - مسابقه خطابه خواني هاي تفسيري از تفاسير 14 سوره پاياني قرآن كريم از سوي موسسه فرهنگي قرآن و عترت نداء الثقلين و كانون فرهنگي و هنري شهيد عبادالله احمدي تابستان امسال در كرمانشاه برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا، طرح مسابقه خطابه خواني هاي تفسيري از تفاسير صوتي مفسر قرآن كريم استاد دكتر محمد علي انصاري، از 14 سوره پاياني قرآن اجرا مي شود.

ترويج فرهنگ معنوي قرآن، آشنايي و انس جوانان با مفاهيم بلند اين كتاب الهي، شناسايي نوجوانان توانمند و علاقه مند براي سخنراني و خطابه خواني تفسيري قرآن كريم توسط مراكز قرآني و واحدهاي فرهنگي از اهداف اين طرح است.

طرح مسابقه خطابه خواني هاي تفسيري در كليه استانها و شهرستانهاي كشور با كمك مراكز قرآني سراسر كشور برگزار مي شود و علاقه مندان مي توانند از 20 خرداد تا 20 تير براي ثبت نام در اين طرح اقدام كنند.

همچنين موسسه فرهنگي قرآن و عترت نداء الثقلين واقع در كرمانشاه، چهار راه گلستان، ابتداي بلوار شهيد اجاقي پلاك 44 تلفن: 15-8210814 آماده ثبت نام از نوجوانان است.

علاقه مندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به پايگاه اينترنتي ستاد مسابقات قرآني احسن الحديث به آدرس www.ahsanalhadis.com مراجعه كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 06-22-2011 در ساعت 01:07 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید