نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دانشجويان دانشگاه صنعتي كرمانشاه در المپياد مهندسي شيمي برگزيده شدند

دانشجويان دانشگاه صنعتي كرمانشاه در المپياد مهندسي شيمي برگزيده شدند
كرمانشاه - دانشجويان دانشگاه صنعتي كرمانشاه در آزمون غيرمتمركز( مرحله اول) شانزدهين المپياد مهندسي شيمي برگزيده شدند.
به گزارش خبرنگار ايرناt به نقل از روابط عمومي دانشگاه صنعتي كرمانشاه ، در اين آزمون حسين ضيايي و عليرضا تقي پور از دانشگاه صنعتي كرمانشاه به عنوان قطب هشتم دانشگاهي برگزيده شدند.

اين گزارش حاكيست، تاكنون 15 دوره المپياد علمي دانشجويي كشور از سال 1375 بوسيله سازمان سنجش آموزش كشور برگزار شده است و با توجه به هدف گسترش هر چه بيشتر المپياد و برگزاري آن در رشته هاي مختلف و در سطوحي گسترده تر، المپياد ابتدا با شش رشته و هم اكنون در 16 رشته برگزار مي شود.

دانشجويان سال سوم به بالاي رشته هاي المپياد مي توانند در المپياد دانشجويي كه به دو روش متمركز و غيرمتمركز برگزارمي شود شركت كنند.

در روش متمركز دانشجويان سال سوم به بالاي مقطع كارشناسي با شركت در آزمون كارشناسي ارشد ( به منزله آزمون مرحله اول المپياد) و در صورت كسب حد نصاب نمره علمي (بدون اكتساب معدل) به مرحله دوم يا مرحله نهايي راه مي يابند و در روش غيرمتمركز دانشجويان سال سوم به بالاي مقطع كارشناسي با شركت در آزمون المپياد (غيرمتمركز) مي توانند در المپياد شركت كنند، لذا در اين روش در همه رشته هاي المپياد، دانشگاههاي كشور به هشت قطب دانشگاهي تقسيم مي شوند و تيمهاي معرفي شده هر دانشگاه ابتدا درمرحله نيمه نهايي و در قطبهاي هشت گانه به طور همزمان با يكديگر به رقابت مي پردازند.

سپس برگزيدگان هر قطب از مرحله نيمه نهايي المپياد، در كنار برگزيدگان مرحله اول المپياد دانشجويي كه از طريق المپياد متمركز معرفي مي شوند در آزمون نهايي شركت مي كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید