07-22-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
فرماندار قصرشيرين از تعطيلي موقت مرز خسروي تا اطلاع ثانوي خبرداد
فرماندار قصرشيرين از تعطيلي موقت مرز خسروي تا اطلاع ثانوي خبرداد
قصرشيرين - فرماندار قصرشيرين روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا از تعطيلي موقت مرز خسروي تا اطلاع ثانوي خبرداد.
حسين پروين افزود: با توجه به تجمع كشاورزان عراقي در منطقه خانقين و بستن جاده منتهي به كربلا در اعتراض به كمبود آب كشاورزي، سازمان حج و زيارت امروز ( دوشنبه ) تردد زايرين عتبات عاليات را تا اطلاع ثانوي از مرز خسروي تعطيل و به مرز مهران منتقل كرد.
وي از انجام رايزني مقامات كشورمان با مقامات عراقي براي رفع اين مشكل خبر داد و اظهار داشت: به محض رفع اين مسئله تردد زايرين از مرز خسروي از سرگرفته خواهد شد.
فرماندار قصرشيرين گفت: كشاورزان شهرستان مرزي خانقين عراق 19 تيرماه جاري در اعتراض به كمبود آب كشاورزي ناشي از رودخانه الوند، جاده منتهي به مرز خسروي را از ساعت 10 صبح تا 16 بستند و تردد زائرين عتبات عاليات را با مشكل مواجه كردند كه با بروز مشكل در رفت و آمد زايرين بلا فاصله با مقامات مسوول عراقي در منطقه مرزي ملاقات داشتيم و مشكل تردد زائرين را برطرف كرديم.
طي روزهاي اخير روزانه بيش از دو هزار زائر از مرز خسروي شهرستان قصرشيرين به عراق تردد مي كردند.
مرز خسروي با شهرستان قصرشيرين 20 كيلومتر فاصله دارد.
قصرشيرين در غرب كرمانشاه با 25 هزار نفر جمعيت و 186 كيلومتر مرز مشترك با عراق داراي دو مرز رسمي و فعال خسروي و پرويزخان است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|