07-22-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بزرگترين مجموعه پينت بال استاندارد كشور در كرمانشاه افتتاح شد

بزرگترين مجموعه پينت بال استاندارد كشور در كرمانشاه افتتاح شد
كرمانشاه - به مناسبت اعياد شعبانيه و ميلاد حضرت مهدي موعود (ع) بزرگترين مجموعه ورزش پينت بال در شهركرمانشاه افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.
به گزارش ايرنا، مراسم افتتاح اين مجموعه روز دوشنبه با حضور مدير كل تربيت بدني استان و مسوولين شهر كرمانشاه برگزار شد.
اين مجموعه كه در نوع خود در كشور بي نظير است، داراي دو زمين استاندارد خاكي و چمن است.
حافظ تهراني پور مجري و مدير اين پروژه در مراسم افتتاحيه اظهار داشت: با بهره برداري از اين مجموعه كرمانشاه توانايي ميزباني مسابقات جهاني پينت بال را پيدا كرده است.
وي افزود: تجهيزات و بونكرهاي خريداري شده براي اين مجموعه كاملا با استاندارهاي جهاني مطابقت دارد و هر دو زمين احداث شده در ابعاد استاندارد آماده استفاده مي باشند.
وي پينت بال را ورزشي مفرح و شاد عنوان كرد و اظهار داشت: اميدواريم افتتاح اين مجموعه در كرمانشاه به توسعه اين رشته ورزشي در استان كمك شاياني نمايد.
شايان ذكر است براي تجهيز اين مجموعه بيش از يك ميليارد ريال از محل بخش خصوصي تاكنون هزينه شده است.
باشگاه پينت بال آترين در بزرگراه امام حسين (ع) كرمانشاه به سمت جنوب، بالاتر از استخر زرين واقع شده است.
استفاده از اين مجموعه براي عموم بلامانع مي باشد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|