سلامی به گرمی هوای اینجا میگن 53 ولی مطمئن باشید 60 به بالاست غزل بانوی گرامی دوست شاعر فعلا حوصله آپلود عکس ندارم من یهو جو گیر میشم میترکونم فعلا جو که هیچ گندم هم نگرفته منو دستت هم درد نکنه چایی خوشمزه ای بود مهبا خانم واقعا در این حد خسته بودم بعدشم قیمت زدن حداقل 1 ساعت زمان میبره بعد اینترنتم که با ایرانسل میام تا ببینم بالاخره وایمکس میتونم بگیرم یا نه اینم خود مزید بر علت است ( چه کتابی حرف در وکردم ها ها ها ) شکوفه خانم برا نشون دادن خوبی کافی بود ی قوری چای میزاشتی دوستان می خوردند ی بحثی هم میگفتی می خواهی راه بندازی درود خداوند بر ترنم گرامی من هم تازه واردم حالم هم خوبه طاعات و عبادات شما هم قبول محتاجیم به دعا امشب خوابم نمی بره ببینم چیکار میکنم برم ی سری به انجمن ها بزنم ببینم چی میشه اسم تاپیک هم هست همفکری بحث و درد دل همفکری: من که فکری ندارم بحث: بحث بدون کتک کاری که بحث نیست درد دل: با ی چایی نبات حل میشه میگید نه امتحان کنید
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ ! دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !