نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استیلی:از جاهایی ضربه خوردیم که همان ها را آنالیز کرده بودیم/با یک برد قسمتی از مشکلات حل می شود/ خوردن 7 گل اصلا خوب نیست

مروز ديگر فاصله فوتبال كم شده و مثل سال‌هاي گذشته نيست كه بتوان هر تيمي را با 4-3 گل شكست داد. الان بايد از حداقل فرصت‌ها حداكثر استفاده را برد

سایت گل - حمید استیلی در روزهایی که پرسپولیس وارد بحران شده است،از بعضی پیشکسوتان باشگاه مثل علی پروین و فرشاد پیوس بابت حمایت هایشان تشکر کرده کرده است.

جالب اینجا است که پيوس در مصاحبه ای گفته که استیلی بايد حجب و حياي بیش از حد خود را كنار بگذارد در غير اين صورت از پرسپولیس برود.
استیلی اما در این مورد می گوید:« باز هم دست فرشاد درد نكند كه هر چند وقت يك بار تماس مي‌گيرد و حرف‌هايش را به خودم مي‌زند. من هم چه كار كنم؟ يعني حجب و حيا به خرج ندهم! باور كنيد به موقعش فرياد هم مي‌زنم اما كي جو ورزشگاه‌ها اينطور بوده است؟ اصلا پرسپوليس در اين 2 فصل اخير كي بازي دو بر صفر باخته را در شهرستان با تساوي عوض كرده است؟»

او ادامه می دهد:« فاصله بازي‌ها كم است البته اين وضعيت را همه دارند اما براي ما سخت‌تر است چون ملي‌پوشان خود را در اختيار نداشتيم. ما در همين فاصله كم مجبوريم هم بازي خودمان و هم تيم حريف را آناليز كنيم.

شما از تك تك بچه‌ها بپرسيد، ما از جاهايي ضربه مي‌خوريم كه در جلسات آناليزمان به آن اشاره كرديم.قبل از بازي با مس سرچشمه گفته بودم آنها روي اوت دستي خطرناك هستند يا در بازي با شهرداري تبريز هم به ضد حملات آنها اشاره كرديم. باور كنيد همه اين مسائل را مي‌گوييم، منتها ما بايد در وهله اول خودمان را بشناسيم.»
او تاکید می کند:«بازی باخته را با تساوی عوض کردیم که این كافي نيست اما همين اتفاق نوعي خودباوري را ميان بازيكنان به وجود مي‌آورد. ما يك هفته تا بازي بعد فرصت داريم كه نقاط ضعف‌مان را برطرف كنيم.امروز ديگر فاصله فوتبال كم شده و مثل سال‌هاي گذشته نيست كه بتوان هر تيمي را با 4-3 گل شكست داد. الان بايد از حداقل فرصت‌ها حداكثر استفاده را برد.

نفت آبادان هميشه فوتبال بازي كرده و هيچ‌وقت به ضد فوتبال رو نياورده است. به خصوص كه الان مربي فهيمي مثل آقاي پيرواني را بالاي سر خود دارد كه هميشه به فوتبال هجومي و رو به جلو اعتقاد دارد.من معتقدم که با پیروزی مقابل صنعت نفت قسمتی از مشکلات حل خواهد شد.

ما اگر از حريف جلو بيفتيم آرامش خودمان را به دست مي‌آوريم البته در همين 4 بازي گذشته آمار نشان مي‌دهد كه ما بهتر از حريف بوديم و فقط در نتيجه‌گيري ضعيف عمل كرديم.»

او به بدشانسی های پرسپولیس اشاره می کند:«ما از روز اول كه شروع كرديم به سختي كار و اينكه ساير تيم‌ها هم بيكار نبوده‌اند و خوب يارگيري كرده‌اند آگاه بوديم اما قبول كنيد بدشانسي آورديم. مصدوميت اولادي، نوروزي، هاشميان، علي عسگري، همه اينها تاثير داشت البته بهانه نمي‌آوريم و با تمام قدرت به كارمان ادامه مي‌دهيم. به خاطر نتايج اخير شرمنده هواداران هستم اما آنها بدانند همه فكر و ذكرم موفقيت تيم و شادي دل اين عزيزان است. اميدوارم از همين هفته طلسم پيروز نشدن ما شكسته شود.»

پرسپوليس در 4 بازي 7 گل خورده و اين آمار خوبي نيست و البته استیلی هم این را قبول دارد:« من با شما موافقم. در اين 4 بازي شايد حريفان ما صاحب 9 موقعيت گل شدند كه از اين تعداد، 7 بار دروازه‌مان باز شده است و خوردن 7 گل اصلا خوب نیست. البته اين را هم در نظر بگيريد كه ما بازي‌هاي تداركاتي خوبي نداشتيم و از اين هفته به بعد با تغييرات كمتري به ميدان مي‌رويم.»

پرسپولیس براي بازي با نفت ، علي كريمي را هم در اختیار ندارد.استیلی در مورد غیبت او در این دیدار می گوید:«تاثير علي كريمي انكارناپذير است اما بازيكنان ما بايد وظيفه خودشان را بر اساس كار تيمي انجام دهند. البته مطمئنم حضور كريمي خيلي به ما كمك مي‌كرد ولی امیدوارم غیبت او مشکل ساز نشود.»