نمایش پست تنها
قدیمی 08-23-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر

میسی مهبا جان ..
می دونی مهبا وقتی میگم پیشرفت داشتم به این معنی نیس که از خودم تعریف کنم یا متکبر شم بلکه گاهی فک می کنم هرکی دیگه جای من و با شرایط وحشتناک روحی و جسمی من بود
تا حالا درجا زده بود ولی من به کمک خدای مهربون و تلاش و توکل خودم , دارم رو به جلو می رم

وای مهدی جان اون کفش ها که رسوایی بود ولی کلا تو هر شرایطی سعی می کنم نیمه پر لیوانو ببینم .اونجام به جای اینکه ناراحت بشم یا حرص بخورم خودم به خودم می خندیدم
تولدت خیلییییییییییییییییییی مبارک . حس و حال فروم نبود اصلا .فخط برا تولد شما اومدم .
کیکم موخوام .یه عالمه ای توی دلم آرزوهای خوب و مهربون و قشنگم کردم ..

audrey جان فقط همدردی از من بر میاد .سوات درست حسابی هم که نداریم !

ترنم جون تو خودت گلی ,چرا برا ما گل میذاری..
کم حرفی .. فقط سلام علیک که نشد حرف !

فرانک جان عکست پر از حس آرامش , زیبایی ,خلسه و مهربونی بود . دوستش داشتم

میسی به خاطر دعاهای قشنگت مینا جون .مینا کوه خیلییییییییییییییی خوبه .. حتما برو . حتی اگه حس و حالش نبود .
چون بودن با بچه ها .. محیط کوه .. آب و هواش و خیلی چیزای دیگه آدمو سرزنده و پر از روح زندگی می کنه
.

نقل قول:
بچه هایی که صحبت را با جان ودل میپذیرن..حرف میزنی جبهه نمیگیرن..میبخشند..همراهیت میکنند..همدلی میکنن..و..
کاش همه جا همینجوری بود ... این همدلی و جبهه نگرفتن ها خیلی خوبه .
من همیشه اونایی رو که خاکی ترن بیشتر تر دوست دارم و باهاشون مَچ میشم . مث بچه های قهوه خونه
...

نقل قول:
یک روز به خودم می آیم و می بینم که دلم برایت تنگ می شود و دلم می خواهد با من تماس بگیری...
با خود واقعی ام
نقل قول:
دماغ گرد ..آرایشم ..کراواتم و... را کنار می گذارم
حالا شد ممم حالا من خودمم..با من بیا
من را نگاه کن..لمسم کن...مرا ببو و بشنو
من خودم هستم..
نقل قول:
درست است که در این شکل افراد بیشتری من را پس می زنند و به همان اندازه هم درست است که افراد کمتری من را دوست خواهند داشت اما( امیدوارم...) وقتی خودم را به تو می شناسانم تو من را همان طوری که هستم قبول کنی ، واقعا لذت بخش است...
نقل قول:
خودت را مجسم کن چه لذتی
به خاطر من تغییر چهره نده
چیزی که من می خواهم بودن با توست!

وای مینا مینا مینا اینایی که نقل قول کردم فوق العاده بود . اعتراف می کنم عاشق این کتاب شدم. حتی از قصه هایی برای دمیان هم بیشتر دوسش دارم!
من معمولا آرایشم ملایمه .. بیشتر تر دوست دارم خودم باشم تا این که خودمو برای دیگرون بزک کنم
بیشتر وختا لباسایی می پوشم که منو از خودم دور نمی کنه ..
لباسایی که توش خودمم ...
خیلی وقت ها دوست دارم خودم باشم . واقعا لذت بخشه که خودت باشی نه اونی که باید ! نه اونی که دیگرون ازت می خوان .

شکوفه ی عزیزم ... چقد مهربونانه و قشنگ حرف زدی .. رسیدن به آرامش واقعی .. نزدیک تر شدن به خدای مهربون
آی لاب یو

ویرایش توسط GhaZaL.Mr : 08-23-2011 در ساعت 01:38 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید