نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

گواردیولا: حیف شد که زلاتان نمی تواند بازی کند

مربی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا نیست

سایت گل- پپ گواردیولا مربی 40 ساله بارسلونا در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل میلان به این نکته اشاره کرد که تیمش شکست ناپذیر نیست.

بارسلونا در اولین دیدارش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب در نوکمپ میزبان میلان خواهد بود.

بارسلونا فصل گذشته بعد از عبور از سد آرسنال، شاختار دونتسک و رئال مادرید ، بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید و منچستریونایتد را از پیش رو برداشت تا به چهارمین قهرمانی اش در لیگ قهرمانان اروپا برسد.

گواردیولا اکنون و در آستانه مصاف با میلان در کنفرانسی خبری گفت:« وقتی ما در رم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیدیم، من همین جمله ای که می خواهم بگویم را گفتم: ما مدعی قهرمانی نیستیم. چرا که هیچ کسی نتوانسته در بیست سال اخیر دو قهرمانی متوالی به دست بیاورد.میلان آن زمان این کار را کرد و بعد از آن کسی نتوانست این افتخار را در طول سالعای اخیر به دست بیاورد و این نشان دهنده دشواری این تورنمنت است. در سه سال اخیر ما دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدیم و یک بار هم به مرحله نیمه نهایی رسیدیم. ما خیلی خوب رقابت کردیم و الان هم می خواهیم همین کار را بکنیم و به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.»

مربی اسپانیایی درمورد تساوی 2-2 تیمش مقابل سوسیداد گفت:« ما باید خیلی سریع بازیهای قبلی را فراموش کنیم؛ چه بازیهایی که برده ایم و چه بازیهایی که باخته ایم. هرچند که همیشه ترجیح می دهیم که درتمام بازیها پیروز باشیم.

من درمورد دیدار شنبه شب خیلی کم حسرت می خورم. بازیکن تیم من افراد بالغی هستند و آنهامی دانند که در آستانه دیدار با میلان هستیم؛ تیمی که تاریخی بزرگ را پشت سرش می بیند.»

مربی بارسا درمورد غیبت زلاتان در این دیدار گفت:« خیلی حیف است که ایبرا نمی آید. نظر من درمورد او تغییری نکرده.من همیشه گفته ام که او بازیکن فوق العاده ای است و الان هم نظرم همین است.من به خاطر تمام کارهایی که ایبرا برای ما کرد از او تشکر می کنم. او به ما کمک کرد تا لیگ را با 99 امتیاز به پایان ببریم و می دانم که او در میلان خوشحال است و من هم برای او خوشحالم.»