ممنونم مهبا جان واسه منم خیلی عزیزی..امیدوارم یه روزی بتونم ببینمت منم حس کردم سرعت اینترنتی که داری ممکنه پایین باشه و دیر به دیر بیایی....حتما سال دیگه دانشگاه قبول شی یه وایمکس واسه خودت بگیری نه کوروش ..من اهل سینما و فیلم نیستم..حضورت باعث شد که بگم کلی حرف دارم و پست ادری جان بابت راک روان گردان...و بعدش این سوال واسم پیش اومد چه نقطه ارتباطی بین موسیقی و روانشناسی هست؟(مطمئنا ارتباط هایی وجود دارد ولی چی هست؟) مطلب اخیری که ادری ارسال کرده در مورد نظریه روانشناسی انسان گرا نقل قول: شهرتِ آلدوس هاکسلی(1963-1894)، نویسنده ی انگلیسی،بیشتر به خاطرِ مقالات و رمانِ معروفش "دنیایِ زیبایِ نو" است. او یک انسان گرا بود و به مسائلِ معنوی مانندِ فراروان شناسی و عرفانِ فلسفی علاقه داشت. او را به خاطرِ حمایت از مصرفِ قرص هایِ روان گردان هم می شناسند. قرار بود همونجا نظرمو بگم .. موزیک خانم غانم منم گوش دادم..ولی نمی شناختمش..به دل منم خیلی مشینه ................................. دیشب تا 4 بیدار بودم...ادمها و حس هاشون...به احساسی که دارم ..به احساسی که چند ساله دارم....باورش نداشتم....صبح متوجه شدم چقدر من ! من از این موضوع دور بودم ..... به شرطی شدنها ..به اینکه من میگم سلام...اون جواب نمیده...اون میگه سلام ولی من حتما جوابش میدم... به مطلبی که در مورد دوست داشتن توی کتاب خورخه خوندم....میام قسمتیشو میزارم... واینکه مدام به خودم میگفتم من نمیتونم کسی را وادار کنم دوستم داشته باشه..نمی توانم! (الان فک کنم فقط خودم متوجه شدم چی گفتم...به قول خورخه چه اهمیتی دارد!)