نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe77 مینا جون توی نوشته هات میبینم که اصلا" سرحال نیستی همش داری میجنگی با افکارت با خیلی چیزایی که اذیتت میکنه یعنی چی که حوصله ندارم؟ خودت هم میدونی به ی تحول نیاز داری که حال و هواتو عوض کنه هر کسی ی مدتی این جوری میشه برو دنبال موسیقی خیلی آرومت میکنه یعنی معجزست من که به عینه تاثیرشو دارم میبینم شاید تو رو ی چیز دیگه آروم میکنه خلاصه خودت استادی میتونی پیدا کنی بازم میگم به قول بابام: خدا میگه من تو این دنیا راحتی نیافریدم این مردم دنبال چی هستن اره شکوفه ..خوب بنا به شرایطی که هست نظرم اینه که طبیعی هست جواب دانشگاه و مسائلی که بعدش هست..و چیزهای دیگه موسیقی رو گوش میدم...ساز هنوز واسش تصمیم نگرفتم اریانا چیه حسودیت شده...بلهه ..خیلی هم خوفههه اینجا راستی سلام
مینا جون توی نوشته هات میبینم که اصلا" سرحال نیستی همش داری میجنگی با افکارت با خیلی چیزایی که اذیتت میکنه یعنی چی که حوصله ندارم؟ خودت هم میدونی به ی تحول نیاز داری که حال و هواتو عوض کنه هر کسی ی مدتی این جوری میشه برو دنبال موسیقی خیلی آرومت میکنه یعنی معجزست من که به عینه تاثیرشو دارم میبینم شاید تو رو ی چیز دیگه آروم میکنه خلاصه خودت استادی میتونی پیدا کنی بازم میگم به قول بابام: خدا میگه من تو این دنیا راحتی نیافریدم این مردم دنبال چی هستن