نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe77 سلام امروز از صبح مشغول حاضر شدن برای مدرسه بودیم الان اومدم فروم دیدم چقدر فروم قشنگه به وجد اومدم چون حسابی رنگی شده از قرمز و آبی و نارنجی و و از همه مهمتر بنفش و خلاصه مشکی راستی صورتی نبود ولی چقدر خوبه همیشه این همه رنگ که باشه همه جا زیبا میشه شکوفههه ..مدرسه..چقد بوی مدرسه ها میاد اره حس خوبی به ادم دست میده وقتی میبینی خیلی ها تو سایت هستن دلم مدرسه میخواد.. اقا مهدی کامپیوتر من سرعتش و داغون بودنش ده برابر پی سی شماس حسش نیس بهش برسم..فعلا سازگاری میکنیم باهاش هر کی روشن میکنه ده تا فوش هم بهم میده و میره..منم میگم هر کاری میخوای انجام بده و برو... اون هفته دادشم اینجا بود ..میخواست از فلشش یه چندتا سوال بخونه سیستم ویروسی بود فایل باز نکرد...ویروس کش نصب کرد..فایده نداشت منم داشتم میرفتم بیرون ..شب هم برنمیگشتم خونه..فرداش برگشتم دیدم ویندوز نصب کرده...ویروس کش اپدیت کرده ....و.... گفتم چه خوبه مسئولیت بندازیم گردن یکی دیگه دندونمو باید برم عکس کلی بگیرم..خیلی کار داره... فعلا با بروفن سر میکنم ... شکوفه خانم..پارساکلاس اوله؟
سلام امروز از صبح مشغول حاضر شدن برای مدرسه بودیم الان اومدم فروم دیدم چقدر فروم قشنگه به وجد اومدم چون حسابی رنگی شده از قرمز و آبی و نارنجی و و از همه مهمتر بنفش و خلاصه مشکی راستی صورتی نبود ولی چقدر خوبه همیشه این همه رنگ که باشه همه جا زیبا میشه