این موضوع نه تنها مهمترین اتفاق امروزه بلکه مهمترین اتفاقیه که فعلا" میشد بیفته صبح اومدم برم بانک به کیفم ی نگاه انداختم دیدم انگار کارت ماشین و بیمه و معاینه فنی نیست آخه همش توی یک سلفونه هی گشتم دیدم نیست اینور اونور دیدم نیست دیگه خلاصه رفتم بانک و بعدش فکر کردم از کی من این مدارک و ندیدم و فهمیدم که خیلی وقته حواسم بهشون نبوده سرتونو درد نیارم از هفته قبل هر جا رفته بودم رفتم از میوه فروشی و بقالی و نونوایی و قنادی و آرایشگاه و ........نبود که نبود هیچی گم شده همش گم شده این مدارک همش توی کیف پولم بود حتما" از توش افتاده ولی کجا؟؟؟؟؟؟ از قبل از عید سومین چیزیه که گم میکنم قبل عید ی کیف انداختم دور بعد یادم اومد توش سیم کارت ایرانسل و گوشیم بود که هیچی رفت(لااقل میدونستم چی شده) هفته پیش هم سیم کارت گم کردم که رفتم و سوزوندمش حالا هم مدارک حالا فقط مونده خودم گم شم نه؟؟؟؟؟؟ الان مشکل من بیشتر از گم شدن مدارک اینه که الان هر کی بفهمه .....خوب ناجوره دیگه ...دیگه هر کی ی متلک بارم میکنه بچه ها دعا کنین پیدا بشه من که هر چی نذر بلد بودم کردم از صلوات و صدقه و.......... خدایاااااااااااااااااااااااااا اااا..........................