"تازه بابات خوب باهات تا میکنی" آریانا ؟ حالت خوب کرتاهه ؟ اینقدر فیلمهای جیتیندی مالا نگا نکن بیا لهجه ات هم هندی شد
"من جای بابات بودم چکم بهت میزدم" خدا رو شکر جای بابام نیستی ! اصلاً دلت میاد منو بزنی ؟ زنگ بزنم 113 بیان جمعت کنن ببرنت
شکوفه خانم انشاءالله وسایلتون به همراه مدارک پیدا میشه خدا خودش بزرگ توکل به خدا .
اما مهمترین اتفاق که امروز افتاده اینه که دارم رو یه مطلبی کار میکنم نرم نرم نه که این حالا عجله ای داشته باشم اگه وقت شد بتونم یه پست خوب بزنم
آخه چند تا مطلب دارم میخوام بریزم تو فروم میترسم جالب نباشه !
و اینکه امروز یکی از استادا رو دیدم رفتم سلام کنم منونگاه نکرد من سرم رو اونطرفی کردم حالا این رفت سلام کنه ! دوباره من رفتم سلام کنم این یه طرف دیگه رو نگاه کرد اعصابم خورد شد رفتم جلو گفتم بلند گفتم استاد سامبلی بلیکم (همون سلام علیکم ) سلام محمد آقا چطوری .......!
نتیجه اخلاقی اینکه میخواین سلام کنین چشماتون رو باباقوری کنین با صدای شماعی زاده سلام نکنین برید تو خط ابی تا 4 تا همسایه اونطرفتر هم بشنون اونوقت جواب سلامتون رو ندادند خودتون برید گمشید پی کارتون
امشب داشتم با پدر و مادرم صحبت میکردم از خاطرات قبل از انقلاب برا تعریف میکردن تازه بعد از 22 سال فهمیدم مادرم قبلاً سیگار میکشید و پدرم مشروب میخورد وقتی دانشگاه تهران هم بود یه عکسهایی بهم نشون داد که برق از سرم پرید تازه فهمیدم ......خاک بر سرمون کنند که اینها که بچه مثبت دوران خودشون بودن خلافی کردن و ما خلاف نکردیم و پیر شدیم !!
این پست ویرایش شد چون مربوط به امروز اگر باشه مربوط به امشب هم میشه دیگه !