نمایش پست تنها
قدیمی 10-10-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

عربستان وارد میشود !

تحریم نفت ثابت کرد که عربستان سعودی هیچگونه سازمان مناسبی برای اداره در آمد های روز افزونش ندارد و روسای شرکتهای تجاری مصمم شدند که هر چه زودتر راههای بازگرداندن دلار های نفتی را به آمریکا پیدا کنند .

درآمدهای اضافی عربستان از بالا رفتن قیمت نفت هم موقعیت سودمندی ایجاد کرده بود و هم نتایج خطرناکی در بر داشت ، هم بودجه دولت را با میلیارد ها دلار انباشته کرده بود و هم زیربنای اعتقادی وهابیون را متزلزل کرده بود .

سعودی های ثروتمند به دور جهان سفر کردند . از دانشگاه های اروپا و امریکا فارق التحصیل شدند . اتومبیل های آخرین مدل خریدند . خانه هایشان را به سبک غربی مبلمان کردند . تعهد به پرهیزکاری دینی را کنار گذاشتند و نوع جدیدی از مادی گرایی و تجمل پرستی را جانشین ان کردند . همین مادی گرایی و تجمل پرستی جدید در عربستان سعودی راهی باز کرد تا غرب بتواند از هرگونه تحریم نفتی در اینده جلوگیری نماید .

تقریباً همین که تحریم نفت پایان یافت واشنگتن مذاکراتی را با سعودی ها آغاز نمود . آمریکا حاضر بود عربستان سعودی را با ارایه تسلیحات جنگی و آموزش نظامی و کمک های فنی تقویت کند و راه رساندن ملت عربستان سعودی به قرن 20 ام را فراهم آورد . در عوض آمریکا می خواست که دلار های نفتی به آمریکا باز گردد و مهمتر از آن منع هر گونه تحریم نفتی در آینده تضمین گردد .
در نتیجه یان مذاکرات سازمان کاملاً بی سابقه و پرقدرتی به نام کیمته مشترک اقتصادی عربستان سعودی و آمریکا (( the united state of America and Saudi Arabia economic commission joint )) آفریده شد این سازمان که معمولاً jecor نامیده میشود

مفهوم نوینی دقیقاً متضاد با (( کمک های خارجی )) را در بر میگرفت . برنامه این بود که با سرمایه عربستان سعودی شرکتهای تجاری آمریکا استخدام شوند و اقتصاد عربستان سعودی را نوسازی کنند .
با وجود این که برنامه ریزی های کلی این کمیته و مسئولیت مالی این کمیته در اختیار وزارت بازرگانی دولت ایالات متحده گذاشته شده بود این کمیته کاملاً مستقل از کنگره قانونگذاری آمریکا عمل میکرد .

در نهایت و طی 25 سال میلیاردها دلار را تقریباً بی هیچ نظارتی از جانب کنگره خرج کرد .
هر چند وزارت بازرگانی مقام مسئول بود . ولی چون هیچ بودجه دولتی برای این کمیته تخصیص داده نشده بود . کنگره هم حق هیچگونه نظارتی نداشت . و این در حالی بود که (( آمریکا و عربستان سعودی به توافقی رسیده اند که در رابطه با کشورهای توسعه نیافته بی سابقه بوده ایت . این توافق میتواند تا نهایت وابستگی متقابل آمریکا را در تمام اجزای این کشور پادشاهی فرو برد ))
وزارت بازرگانی شرکت main را در همان مراحل اولیه به عنوان مشاور استخدام کرد . مرا احضار کردند و اول از همه گفتند وظایف من خیلی مهم و خطیر است و باید تمام اطلاعاتی که دریافت میکنم و تمام آن چه که انجام میدهم خیلی محرمانه بدانم .

روشن بود که من به یک پروژه واقعاً سری وارد شده ام گاهی وانمود میکدند که شرکت main تنها مشاور اصلی این پروژه است . ولی بعدها مشخص شد که ما یکی از بسیاری شرکتهای مشاوره ای بودیم که پیشنهادات مار را خواسته بودند .
چون همه چیز سری و محرمانه بود من هیچ خبری از مذاکرات وزارت بازرگانی با دیگر شرکتهای مشاوره ای ندارم و نمیتوانم درباره ی اثر و اهمیت نقش خودم در این معامله مهم که بعدها مبنای بسیاری از معاملات دیگر نیز قرار گرفت با قاطعیت نظر بدهم . ولی من با قاطعیت میدانم که ان معامله بزرگ هم برای باجگیران بین المللی نقش های معین و جدیدی را مشخص کرد و هم راه نوینی برای پیشبرد امپراتوری شرکتهای تجاری ارائه نمود .
من همچنین میدانم که اغلب پروژه هایی که بر مبنای پیشنهادات من شکل گرفته بود به مرحله اجرا رسید . شرکت main یکی از اولین قرارداد های پرمنفعت عربستان سعودی را دریافت کرد . و من هم پاداش بزرگی را دریافت کردم .
وظیفه ی من بود که نتایج سرمایه گذاری عظیمی در اقتصاد عربستان سعودی را پیش بینی کنم و پروژه های برای هزینه ان سرمایه گذاری ها پیشنهاد دهم .از من خواسته شده بود تا آن جا که میتوان خلاقیت بروز دهم و برای صدها میلیون دلار سرمایه گذاری در اقصاد عربستان سعودی پروژه های مستدل و قابل توجیهی تهیه کنم . تنها شرط فقط این بود که تمام پروژه ها باید توسط شرکتهای مهندسی امریکا ساخته شود .
به من گفتند که این وظیفه را باید به تنهایی و بدون دخالت کارمندانم انجام دهم . برای این کار در یک اتاق کوچک کنفرانس چندین طبقه بالاتر از طبقه بخش خودم قرنطینه میشدم . به من تاکید میکردند که این کار من هم به امنیت ملی و هم میتواند برای شرکت main پولساز شود .
البته روشن بود که اینجا برخلاف معمول هدف نهایی این نبود که وامهای بزرگی را که هرگز نمیتوانست بازپرداخت شوند به کشوری تحمیل کنیم . در اینجا باید راههایی برای بازگشت قسمت عمده ی دلار های نفتی پیدا میکردیم . راههای که عربستان سعودی را تحت حاکمیت شرکتهای تجاری قرار میداد و اقتصاد آن را با اقتصاد ما می آمیخت . و به آن وابسته میکرد .

راههایی که میتوانست عربستان سعودی را به درون تمدن غرب جذب کند و با سیاست و اقتصاد آن هماهنگ سازد .
همین که شروع کردم به کار متوجه شدم که گله ی گوسفندان در وسط شهر ریاض کلید راهگشای این مسئله هست . آنها برای طبقه ثروتمند عربستان که اکنون با ثروتمندان دیگر جهان رفت و امد میکردند باعث شرمندگی بود . آنها فریاد میزدند که بایستی سیستم مدرنی متناسب با این کشوری که آرزو دارد از صحرانشینی به جهان مدرن پرواز کند جایگزین شوند .
من همچنین میدانستم که اقتصاد دانان opec به تمام کشورهای نفت خیز پیشنهاد میکردند که آنها باید خودشان صنایع جدید پتروشیمی تاسیس کنند و به جای نفت خام محصولات نفتی دیگری با سود اضافه بیشتری به بازارهای جهان صادر کنند .

شناخت من از این دو عامل مبنای برنامه ریزی هایی شد که من مطمئن بودم برای همه برد – برد است . و مورد قبول همه واقع خواهد شد . ما میتوانستیم با دلارهای نفتی شرکتهای بزرگ تجاری را استخدام کنیم تا تمام گوسفندان خیابان های ریاض خیلی سریع با مدرنترین سیستم جمع آوری و انتقال زباله جایگزین کنند . سعودی ها هم میتوانستند به چنان مدرنترین تکنولوژی احساس غرور و افتخار کنند .

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید