نمایش پست تنها
قدیمی 10-12-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سرنگون شدن یک شاه

در یک شبی در سال 1977 وقتی که تنها در یک بار مشروب فروشی در هتل اینتر کانتی ننتال تهران نشسته بودم ضربه ای رو شانه ام حس کردم . همین که رو گرداندم یک ایرانی تنومند در یک کت و شلوار شیک گفت : (( آقای جان پرکینز مرا به یاد نمی آوری ؟))

فوتبالیست قبلی وزنش زیاد شده بود ولی صدایش غییر قابل تردید بود . او دوست قدیمی من از داشنگاه میدل بری فرهاد بود . بیشتر از 10 سال بود که او را ندیده بودم . هم دیگر را در آغوش کشیدیم و در کنار یکدیگر نشستیم . خیلی زود معلوم شد که او همه چیز را درباره ی من و کارهای من میداند . همچنین معلوم شد که او حاضر نیست از کار خود چیزی بگوید .

آبجوی دوم را سفارش دادیم او گفت : (( بریم به مطلب مهم امروز . من فردا به روم میرم پدر ومادر من آنجا هستند . من یک بلیت هم برای تو دارم . در اینجا هم چیز داره داغون میشه . تو هم باید هر چه زودتر از اینجا خارج بشی .))

او یک بلیت هواپیما به من داد و من هیچ شکی به حرفهای او نکردم .
در رم م به دیدن پدر و مادر فرهاد رفتیم .

پدر او ژنرال بازنشسته ارتش ایران کسی که خود را در برابر شلیک تیری به سوی شاه سپر کرده بود و جان شاه را نجات داده بود اکنون از رییس قبلی خود بد میگفت . او گفت : (( در چند سال اخیر شاه واقعیت حقیقی – طمع و کبر خود را نشان داده است )) این ژنرال ایرانی سیاست خارجی آمریکا به خصوص پشتیبانی آمریکا از اسراییل از روسای فاسد دولتها و از حکومتهای استبدادی را مقصر میدانست .

او حس کینه و نفرتی که در تمام خاور میانه پخش شده است . نتیجه ی آن سیاست میدانست . او پیشبینی میکرد که تا چند ماه دیگر شاه رفته است .
او گفت : (( تخم انقلاب را خود شما در اوایل دهه 1950 با سرنگون کردن دکتر مصدق کاشتید . در آن زمان چه موفقیت زیرکانه ای کسب کردید آن چنان که خود من هم همین نظر را داشتم . ولی معلوم شد که همه ما ماری در آستین پرورش دادیم . اظهارات ژنرال مرا مات و مبهوت کرد . شبیه این اظهارات را من از امین و آقای دکتر شنیده بودم ولی از جانب این ژنرال اهمیت نوینی به خود میگرفت . در آن زمان همه ما از وجود انقلابیون بنیاد گرای اسلامی با خبر بودیم ولی خود را قانع ساخته بودیم که شاه در میان اکثریت مردم ایران محبوبیت دارد و از نظر سیاسی شکست ناپذیر می باشد . در عین حال ژنرال مُصر بود که شاه رفتنی است .

او خیلی جدی گفت : (( به این کلام من توجه کنید سرنگونی شاه تازه آغاز کار است . اول راهی است که جهان اسلام آغاز کرده است . خشم ما مدتهای زیادی اتش زیر خاکستر بوده و به زودی شعله ور خواهد شد .))

در ان شب مدت زیادی درباره ی ایت الله روح الله خمینی صحبت کرد . فرهاد و پدرش روشن کردند که عقاید متعصب شیعی او را نمی پذیرند ولی از اثر حملات او بر شاه شگفت زده بودند . آنها گفتند این روحانی که معنی نامش دریافت کننده رو ح خداست در خانواده از فقهای شیعی در دهکده ای در مرز ایران در سال 1902 متولد شده است .

آیت الله خمینی در سال 1950 و اختلافات میان شاه و مصدق از هیچ طرفی جانب داری نکرده بود ولی در دهه 1960 مخالفت های شدیدی را بر علیه شاه آغاز کرده بود . او به طوری شخص شاه را مورد حمله قرار میداد که بلاخره اول به ترکیه و بعداً به شهر مقدس نجف در عراق تبعید شد و درآن جا بود که به عنوان رهبر مورد قبول تمام گروههای مختلف ضد شاه پذیرفته شده بود .

او با ارسال نامه ها مقالات و نوار پیام های ضبط شده ایرانیان را تشویق میکرد قیام کنند شاه را سرنگون سازند و یک دولت جدید اسلامی برپا سازند .
دو روز بعد از ملاقات من با فرهاد در رم بمب گذاری ها و تظاهرات خیابانی در ایران اغاز شد .آیت الله خمینی و روحانیون حملاتی را آغاز کرده بودند که به زودی کنترل را به دست آنها میداد حوادث بعدی خیلی سریع اتفاق افتاد .

خشمی که پدر فرهادشرح داده بود به صورت انقلاب اسلامی منفجر شد . شاه در ژانویه 1979 از کشورش فرار کرد . اول به مصر رفت و بعد با مرض سرطان ( دقت کن !) به مریض خانه نیویورک در آمریکا منتقل شد .
پیروان خمینی بازگشت او را میخواستند . و ...............
فشار زیادی که گروه های سیاسی و تجاری آمریکا آورده بودند شاه سرطان زده ی ایران را مجبور کرد آمریکا را ترک کند . از روزی که او از ایران فرار کرده بود در جستجوی پناه گاه بود تمام دوستان از او دوری میکردند . در این میان ژنرال تورجیس با وجودی که شخصاً هیچ توافقی با سیاست های شاه نداشت بر مبنای تعهد خودش به اصول انسان دوستی به او پناه داد .
شاه به پاناما وارد شد و در همان ویلایی که قرار داد جدید کانال در آن جا به توافق رسیده بود (بحثش مفصله ) پناه داده شد .
دولتمردان روحانی ایران آزادی گروگان های آمریکایی را مشروط به بازگرداندن شاه ایران کردند . دولتمردانی هم که در واشنگتن با قرار داد جدید آمریکا – پاناما مخالفت کرده بودند ژنرال تورجیس را به فساد ، همدستی با شاه ایران و به خطر انداختن جان شهروندان آمریکایی
متهم کردند . آنها میخواستند شاه به دولت روحانیون برگردد . باعث تعجب بود که بسیاری از همین دولت مردان تا چند هفته قبل از جمله وفادارترین پشتیبانان شاه بودند . در نهایت او که یک وقتی مفتخر بود که شاه شاهان است مجبور شد دوباره به مصر برگردد . او در آن جا با سرطان در گذشت.

پیش بینی های آن آقای دکتر شکنجه شده تحقق یافت . شرکت main مانند بسیاری از رقبای ما میلیون ها دلار متضرر شد . کارتر در دور دوم شکست خورد .گروه ریگان – بوش با تعهد به این که گروگان های آمریکایی را آزاد کنند ، دولت اسلامی ایران را سرنگون کنند ، دموکراسی را به ایران باز گردانند و کانال پاناما را دوباره تحت حاکمیت آمریکا درآورند دولت را در واشنگتن تشکیل دادند .

برای من درس هایی که از ایران آموخته ام مطلق و ابطال ناپذیرند و در ماورای هر گونه شک و شبهه نشان میدهند که ایالات متحده آمریکا کشوری است که سعی میکند حقیقت را درباره ی نقش خود در جهان نفی کند .

باور کردنی نبود که ما میتوانستیم این چنین از نفرت و خشمی که بر ضد شاه شکل گرفته بود بی خبر باشیم . شرکتهای مشاوراتی ما از جمله main هم در ایران دفتر و کامند داشتیم از آن بی خبر بودیم .
من مطمئن بودم که حتماً سازمان های جاسوسی ما آن چرا که برای تورجیس رییس جمهور پاناما بدیهی بود میدانستند . ولی آنها به عمد شرایطی را ایجاد کردند که همه ما چشمان خود را ببندیم .

خوب دیگه اینجا مسائل ایران تقریباً تموم شده هست تو کتاب
در مورد 11 سمپتامبر صحبت میکنه و در مورد اکوادور و چون دیگه ممکنه خارج از بحث و خسته کننده بشه نمیارم من (البته من اکثر قسمت های جالبش رو آوردم ) هدفم این بود که به تیکه ایران برسم که رسیدم از این که نوشته های منو خوندید متشکرم نمیدونم شاید تو اینترنت باشه ولی من خودم اینا رو تایپ کردم انشاءالله که همتون موفق و پیروز باشید
آها راستی یه چیز دیگه زیاد کتاب تاریخی نخونید تو دنیای همین حالا زندگی کنید
من هدفدار نوشتم که شما مصداقاش رو تو زمان خودتون ببینید
وگرنه زیاد کتاب تاریخ خوندن آدم رو در همون گذشته نگه میداره آینده نگر باشید اینو گفتم نگید چه آدم تاریخی ، عتیقه ای من اتفاقاً خیلی هم نوگرا هستم !
پایان

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید