نمایش پست تنها
قدیمی 10-23-2011
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همه دوستان عزیز
خوبید
خوشید
سلامتید

جیگیلی جان ترنم خانوم بعد از مدتها اومد اونوقت اینجوری ازش پذیرایی میکنی.

به به خانم دکتر آشپز باشی ولی پستت رو که خوندم بهتره بهت بگیم خانم دکتر گیاهی(داروهات گیاهی هستند. با با دو تا آمپول بگو تند خوب بشند) چند روز پیش چنان سر دردی گرفته بودم که چشمهام شیاهی میرفت بیرون هم بودم خسته شده بودم زنگ زدم به یکی از دوستام گفتم کجام اومد منو مثل کورها برد دکتر 3 تا آمپول یکجا زدم تا خوب شدم اونم نیم ساعته اینو میگن دکتر خوب

نقل قول:
سلام به همگی دوستان
خوبی آقا مهدی گل ؟ چه خبرا ؟
چند روزه بد جوری دلم درد میکنه اصلا هم حوصله دکتر رفتن ندارم
هر کی از راه میرسه یه چیزی میده بخوریم که بهتر بشیم ولی
بهتر نشدم که هیچ بدتر هم شدم.......
گفتم بیام قهوه خونه یه چایی نبات بخورم شاید اثر کرد
مخلص داش حسین عزیز دل
حتما برو دکتر . هرکی هم هرچی گفت نخور . تجویز دکتر شکوفه فوق تخصص گیاه پزشکی رو انجام بده اگه خوب شدی که خبر بده ی درجه دیگه بدیم بهش اگه هم نه برو دکتر

نقل قول:
سلام بر همگی

مهبا اومده با یه دنیا دلتنگی برای شما دوستای گلم

ممنونم که به یادم بودین و جامو خالی کردین و فراموشم نکردین
درود خداوند بر مهبا گیان
دندون درد خیلی وحشتناک هستش اگه هنوز درد داری با مشورت پزشک نوافن بخور هر 8 ساعت 1 عدد اگه زیاد بود ی آمپول دگزا بزن آروم میکنه الان هست که خانم دکتر بیاد ازم شکایت کنه
سیستم هم درست میشه معمولا سیستمهایی که یهو قاطی میکنند مشکلشون خیلی کوچیک هستش مگر ضربه بخوره یا مثل من بجا میز نهار خوری استفاده کنید

نقل قول:
مهدي جان مگه مرض داري ؟ چرا بچه رو تحريك مي كني كاكو ؟
آره ننجون

نقل قول:
به به ! ننجون تخم كفتر خوردي زبونت وا شده ؟ واسه من صفت ميذاري ؟
تخم شتر مرغ بود ننجون

نقل قول:
سلام دوستان .

امروز خیلی بیحوصلم ،نمیدونم چی بنویسم ،از کجا شروع کنم .

فقط اومدم تا سلام و عرض ادبی کرده باشم.همیشه موفق باشید.
سلام آقا جواد
این بی حوصلگی داره سرایت میکنه ها
از یجا مینوشتی از اتفاقی که برات افتاده از سوتی از یک جا بی حوصلگی اگه محل بهش بزاری طولانی و عذاب آور میشه
خلاصه کاری از دستمون بر میاد بگو در خدمتیم
سلامت باشی جواد جان

نقل قول:
شربت بلادونا بخور اگه خوب نشدی سریع برو دکتر
این شربت چیست؟
سریع یعنی تا کی ؟ تا زمانی که شربت اثر نکرده؟ شربت چند ساعت طول میکشه اثر کنه؟ بازم بپرسم

جیگیلی ارشد شده
دانشگاه که استاد ممتازت گولت زد
خوابگاه هم که حیاطش گولت زد
فردا نیای بنویسی مهدی گفت لبتاپ باید سبک باشه گولم زد

نقل قول:
مثلا من قبلا تو يه تاپيكي خيلي فعاليت مي كردم ، انگار اصن به چشم نميومد. هيشكي نگف غزل مرده اي زنده اي ؛
منم ديدم كسي اهميت نميده بيخيال شدم.اما اين روزا ميبينم همش تاپيكش آپ ميشه. حتي انگيزه ندارم برم ببينم كاربرا چي نوشتن .يني حتي رغبت نمي كنم برم توش.
خارج از شوخی
غزل خانوم با نظر شما موافق نیستم
به چشم اومدن تاپیک هم بسته به دلایل زیادی هستش. وقتی تاپیکی ایجاد میکنید و می چرخونید آمار بازدید نشون میده طرفدار داره یا نه ولی من کلا اون چی رو که دوست داشته باشم حتی اگه یک نفر بازدید کننده داشته باشه باز ادامه میدم هم خودم دوست دارم هم میدانم حداقل یک نفر میخونه و اونم دوست داره یا علاقه داره .

الان اون تاپیکی که میگید نوشتید سر هم بهش نمیزنید ولی تند تند آپ میشه پس کمی زمان نیاز بود . با تمام احترام اینطور به ذهن من تصور میشه که شما خودتان علاقه ای به اون موضوع نداشتید.
من الان معمولا قیمت موبایل میزنم خیلی از دوستان فکر میکنند من موبایل فروشی دارم
اما نه خودم چون علاقه زیادی دارم بدونم این موبایل چیه سیستم عاملش چیه چرا و چراهای زیادی
کمی هم اطلاعات بدست میارم و اونچی رو به فکرم میاد بدرد میخوره اینجا میزارم چون من خودم علاقه خاصی به اینجا پیدا کردم با تمام فراز و فرودهاش

در مورد تشکر هم نظرات دوستان بسیار خوب و مفید بوده قبول دارم ولی من تصمیم گرفتم از این دکمه آبی که باعث خیلی از سوء تفاهمات بیخودی میشه اصلا استفاده نکنم.

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید