دورود صبح بخیر شکوفه جان...خوابت برد دیشب...تا صبح خوابم نبرد به خاطر شما خیلی نگران بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهبا
سلام بر همگی 
دوستتون دارم همیشه شاد باشین و سلامت 
|
دورود مهبا جان صبح بخیر ....خیلی دیر به دیر میای...فقطتم نصف شبا میای .....یکم بیشتر بیا تا دلم برات تنگ شه....تازه اگه زیاد بیای کوروش از این ستاره دربه داغوناشم بهت میده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saba_Baran90
من به تناقض رسیدم!کدومی بالاخره؟آخه تو محل ما آریانا اسم دختره!  من که قبل از این نمی شناختمت!کدومی بالاخره؟
کاراکتر معما گوی فیلم بت من 3 که هنوز اکران نشده. انگلیسیش میشه The Dark Knight Returnsکاراکتر خفنی بود!تازه قراره دی کاپریو بازیش کنه!(احتمالا!)تو بگومن آواتار چی بذارم تو شب خواب بد نبینی؟!
هرچی هست برا تو که آقایی نباید عجیب باشه!دیدی خودت برا آدم تناقض ایجاد می کنی!

|
دورود صبا جون ...صبحت بخیر.....آره اسمم قبلا که همه تقی نقی میزاشتن اسم بچه هاشونو , بیشتریا میگفتن دخترونس.....
اما الان دیگه زیاد شده اسمم پسر دختر نداره ....
.....
صبا احساس میکنم روحیاتت مردونس......اخه این عکسا چیه میزاری ...عکس یه درختی گلی بلبلی یه دختری...بزار
دورود صبحت بخیر مهدی جون...من خوبم ..شما سرحالی؟
این گلم رو دیروز تو پست فرگل خانوم دیدم...خوشم اومد گلم...
.....
از این اتفاقا توی دنیای مجازی میفته چون جنسیت رو نمیشه تشخیص داد..چون منو که نمیبینه سیبیل و ریشو غیره ....اما توی دنیای واقعی خیلی راحت میشه تشخیص داد
...