نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همه اعضای باحال پیسی سیتی مهدی جان خودم ، مینا خانوم، صبا خانوم ، شکوفه خانم ، ............ اینا که همشون خانم شدن کوروش کجایی که خانم ها دارن فروم رو تصاحب میکنن شوخی کردم خفه ام نکنید
مهدی جان من هم این هفته دندون پزشکی دارم یکشنبه ویزیت دارم
صبا خانوم شما اگه شنبه ها برات کابوسه من بیچاره یکشنبه ها نمیدونی تا از مطب بیام بیرون تمام میشم
راستی یک سوال شب یلدا کی هست ؟ گذشته یا اینکه در پیش من یه مقداری هنگ کردم !
جدای از اونها این هفته من باز امتحان دارم و یه خیلی کار که باید انجام بدم و احساس میکنم با قدرت میخوام پیش برم به سوی انجام دادن کارام
یکی از دوستام اسمش دانیال خیلی در حقش لطف کردم دیروز پنجشنبه که کلاس داشتیم یه حرکت هایی کرد که احساس میکنم منو هالو گیر آورده
آخه چرا تا بعضی ها بهشون کمک میکنی به فکر سوءاستفاده هستن
من هم الان موبایلم رو خاموش کردم آخه میخواست شنبه واسش یه کاری کنم نمیدونم گزارش آزمایش سیالات که قبلاً نوشته بودم یا نمودار آزمایشگاه ترمو ....... دقیقاً الان یادم نمیاد یه کاری باهام داشت ولی الان که موبایلم خاموش هست میدونم چه حالی داره
فکر نکرد اینهمه لطف در حقت میکنم گزارش آزمایشهام رو در اختیارت میزارم برات نمودار میکشم مشکلات داری هر کجا گیر میکنی کمکت میکنم روپوش آزمایش نیاورده ما زود تموم کرده بودیم روپوش من و هم گروهیمو گرفته بود پوشیده بود تو آز برق
من تشکر ازت نمیخوام حداقل مسخره ام نکن اینقدر اعصابم از دستش خورده که اصلاً دیگه شاید سلامش هم علیک نگیرم
جدای از اینها عجب جملات قشنگی بچه ها تو این فروم شعر و ادبیات میگن
نشون میده خیلی با احساس هستند
مرسیی از این همه ذوق و احساس
دانه کولانه هم که نیومده بیاد هم همش با همشهری هاش هست ما رو تحویل نمیگیره
کوروش برادر کجایی بیا ببینیمت دیگه !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

کاربران زیر از bigbang به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :