نقل قول:
نوشته اصلی توسط shokofe77
و صبا جون حال میکنم با انرژی که داری
|
ها؟ چه شد؟ این خوب بود یا بد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
سلام به همه اعضای باحال پیسی سیتی مهدی جان خودم ، مینا خانوم، صبا خانوم ، شکوفه خانم ، ............ اینا که همشون خانم شدن کوروش کجایی که خانم ها دارن فروم رو تصاحب میکنن  شوخی کردم خفه ام نکنید
|
آها! راس می گی ها! نیسان خرج داره! مهرگان بیا! راست می گه بنده خدا! ما که این همه شال و روسری داریم چرا پول بدیم نیسان بخریم؟ تو شالو از یه طرف بکشی من هم از اون طرف حتما جواب میده!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
مهدی جان من هم این هفته دندون پزشکی دارم یکشنبه ویزیت دارم
صبا خانوم شما اگه شنبه ها برات کابوسه من بیچاره یکشنبه ها نمیدونی تا از مطب بیام بیرون تمام میشم 
|
خب دون دون جون از دندونات مواظبت می کردی!

آقا محمد این فقط مشکل شنبه ها نیست، این اتفاقا تو هر روزی می تونه بیفته و بدیش اینه دقیقا روزایی که باشادی و امید از خونه میای بیرون این فیدبک های خوشگلو می گیری!
راستی من یه بار دندون عصب کشی و پر کردم، دکتره خانوم بود، فک کنم شوهرش بدون اجازش مهمون دعوت کرده بود خونه، چون وقتی منشی اومد گفت
خانوم زنگ زده می گه اومدن نمیرین؟ برگشت گفت
نخیر!خودش مهمون دعوت کرده خودشم پذیرایی کنه! بعد چنان سرنگشو کوبوند تودهن من بیچاره که بعدش تا دو روز فقط فکم درد می کرد(جدی می گم) اصلا دیگه با دندونم مشکل نداشتم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
راستی یک سوال شب یلدا کی هست ؟ گذشته یا اینکه در پیش من یه مقداری هنگ کردم !
|
سوال خوبی بود! یواش یواش دارم فک می کنم ماهاباهم اختلاف زمانی داریم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang
من تشکر ازت نمیخوام حداقل مسخره ام نکن
|
احساس گندیه وقتی یکی تو صورتت زل میزنه که بهت بفهمونه نمی فهمی، درحالیکه خودش نمی فهمه تو فهمیدی!
بدیش اینه که فکر می کنن نمی فهمی دارن ازت سوءاستفاده می کنن یا مسخرت می کنن، تازه پیش خودشونم فک می کنن باحالن!
بیخیال!