11-26-2011
|
مدیر روانشناسی  
|
|
سپاسها: : 1,221
2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saba_Baran90
اول مرسی که جوابیدی
بعدشم شاید حق با شماباشه
توقع ندارم کامل باشن، توقع دارم لازم نباشه هر توقعی که ازشون داری بهشون بگی تا هم ارزش کاری که بعدش برات می کنن بره زیر سوال هم دیگه از غرورت چیزی نمونه
وقتی تو یه جمع ساکت می شی و توقع داری حداقل یکی از اون جمع که از همه برات مهم تره یه لحظه برگرده بهت بگه " خوبی؟" توقع زیادی نیس
من همیشه سعی می کنم مراقب این چیزا باشم که نکنه کسی احساسی رو داشته باشه که من دارم
این یه مثاله
می خوام بگم من سعیمو میکنم، کاش دیگران هم سعی بکنن نه مثلا مث شنبه گذشته من، درحالیکه از درون اساسی ریختم بهم، طبق معمول با همه بگو بخند می کنم،( من سعی می کنم مشکلم قاطی جمع نشه) بعد چون خودشون ناراحتن چنان می زنن تو ذوقم که نگو!یه این میگن فید بک افتضاح! به اینکه مجبور باشم همه چیو توضیح بدم می گم "مأموریت: غیرممکن100000"!
شاید بخاطر اینه که (اینجور که می گن و منم بدم نمیاد) مغرورم که اینقدر سخت می گیرم حتی همچین چیزایی رو تو لفافه می گم!(کدگشاییش بازم سخت شد!  )
اینجور موقع ها آدم به همه چی شک می کنه!
نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه، اما به هر حال از جوابی بازم ممنونم 
|
صبا جون برام یه خرده حرفات گنگ ومبهمه...چند باری هم میخونم ولی دقیق متوجه نمیشم حستو....
یه چیزی .....دو چیزی...سه چیزی 
یاد بگیریم بچه ها ...اطرافیانمون غیب گو نیستن...ذهن خوان نیستن
ما مهارت های ارتباطی مون ضعیفه...
اینکه دوساتمون به حس ناراحت بودنمون توجه نشون بدن و همدلی کنن درسته..خوب صبا چه جوری بفهمن...یعنی اونا متوجه میشن عکس العملی از خودشون نشون نمیدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo
به رسم دلتنگی
.
.
.
سلام
|

----------
این واسه زمانی که من درس نمیخونم
دقت کردین موقع درس خوندن پرزهای موکت هم واسه آدم جذاب میشه دوس داری ساعتها بشینی بهشون نگاه کنی!
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|