نمایش پست تنها
قدیمی 05-27-2008
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آيا ميدانستی ؟؟ آیا می دانستی ؟؟ آیا می دانستی که ... ؟؟

نقل قول:
شهر مکزیک هر سال 25.5 سانتیمتر، نشست می‌کند.(اگر كسي فهميد چرا به ما هم بگه !! )
سلام
اول اول اولش از رضاجان خیلی تشکر می کنم که تو این تاپیک با کلی پست کمک فراوانی کرده
و جدا تاپیکی پر از دانستنیها و اطلاعات عمومی مهم و زیبایی شده.
حالا یه مورد رو هم خودمون بگیم همونطور که رضا جان هم میتونه و توانایی بالایی داره که بگه... تا کسی اگر احیانا اومد و این پستها رو دید ما رو به کپی پایست صرف و عدم داشتن معلوماتی در حد قابل قبول متهم نکنه. چون به هر حال تخصصهایی شاید کم اما قابل عرضه داشته و داریم که در این فروم با جدیت مشغول به کاریم.
در مورد نشست شهر مکزیکوسیتی
خوب زیر تمام پوسته های سطحی کره زمین موارد متحرک و سیالی وجود داره مانند آب یا نفت یا ماگما و یا همون گدازه و آتشفشان مانند شهرهای مرکزی ایتالیا و پمپی و کناره های کوه اتنا
و البته بیشتر شهر ها در مکانهایی درست شده که دارای سفره های آب زیر زمینی باشه
برداشت بی رویه و عدم مدیریت صحیح و اسخراج آبهای زیرزمینی و جاری کردن آنها در سطح و عدم بازگرداندن درست و اصولی آب به سفره های زیرزمینی باعث کاهش حجم خاک و پوسته زیری سطح شهر میشه.
من فکر می کنم این اتفاق به همره چند عوارض طبیعی دیگه داره برای مکزیکو سیتی می افته
ضمن اینکه همین تهران کوهپایه ای خودمون هم اگه دقت کنید پر از تپه ماهور و شیبهای تند هست و خیلی محال نیست قیافه سطح شهر ما هم بعد چندین سال کج و معوج بشه.
این از جواب یه مورد که به ذهنم رسید.

و حالا اطلاعات عمومی خودم و تک پستی از خودم
عرض شود که در لبه داخلی کشاله ران و همینطور زیر بغل هم مانند طرفین گردن شاهرگهایی متصل به جریان پرفشار سرخرگی سیستم دستگاه گردش خون بدن وجود داره.
چنانچه شما یک شاهرگ گردنی یا داخلی بازو یا داخلی کشاله ران را برش داده یا قطع کنید قلب انسان می تواند از آن لوله کوچک ظرف یک دقیقه هشت لیتر مایع را تا ارتفاع چند متر پمپاژ کند اما متاسفانه ما فقط کافیه بین سه تا چهارلیتر خون از دست بدیم تا عملا حین اینکار دچار شوک مرگ و افت فشار و هنگ کردن سیستم عصبی و مغز بشیم و در نهایت ظرف مدت سه الی پنج دقیقه کاملا مرده به حساب بیاییم.
پس بهتره که در هنگام کار و ورزش و کوهنوردی و دوچرخه و موتور سواری و..... مراقب شاهرگهای خود باشیم.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید