نمایش پست تنها
  #2948  
قدیمی 12-08-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: May 2011
محل سکونت: نیست. رفته است..
نوشته ها: 782
سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

بزن قدش شکوفه ! چون منم کلی کار دارم زدم به بیخیالی.. آخه مگه آدم چقد زنده ست که نیاد و کنار دوستاش باشه ..

آریانا تازه پستتو خوندم ! تو باز به من گفتی ادبی ؟؟ تیکه میندازی ؟؟ میدم طرح ببر روی کیفم بخورتتااااااا ... بچه پررو !
اِ اِ تازه دیدم نوشتی کلاس میذارم ! من کلاس میذارم ؟؟ چرا دروغ میگی ؟؟ قدیما آره ولی به جون خودت که میخوام دنیا نباشه بیخیال ِ شاگردای خنگم شدم ! حالا شاید در آینده کلاسی چیزی گذاشتم براشون..

روز بچه که مطمئنا نیست.اونو اختصاصا گذاشتم برا خود ِ خودت ! گرفته که .. خو نیس یه مدت ِ ندیدمتتتتتتتتتتت غمباد کردم !!



آشنای بهاری .. عزیزم با عرض سلام و خوش آمد و سپاس از حضور گرام، اگر می شود لطفا کمی کوچکتر و تیره تر بنویسید بانو که ما هم درست حسابی مستفیض بشیم .چش و چالمون درد گرف به مولا !


__________________
آدمی شده ام ک شب ها لواشک به دست بی هدف خیابان های شهرش را راه می رود؛ گاهی می ایستد. به آدم ها .. دیوار ها .. خیابان ها .. خیره می شود وُ دوباره راه می رود وَ نمی داند چرا راه می رود!
غزل/.
پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از GhaZaL.Mr سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید