سلام به همه دوستان بسی خرسند شدیم که امپراطور اومدند به این کلبه فقیرانه ما (آخره پاچه خواری) و همچنین سوسانو ترکاند سهراب جان بخشی هم مربوط به فرهنگ مردم هم میشه. وقتی خودمان نمیخواهیم چه می شود کرد. اگر قرار باشد برای هر اثرمراقب بذارند با احتساب ساعت کاری اداره کار و تعطیلات و مرخصی احتمالی بطور میانگین برای هر اثر 4 نفر نیرو میخواهد که با احتساب آثار باستانی ایران تمام ایران رو باید استخدام کرد. نمیگم حرفهام همش درسته ولی قبول کن سهراب جان ما خیلی چیزها رو خودمان نمیخواهیم و فقط حرفش رو می زنیم. منظورم به هیچ کس نیست کلی هست دارم میگم. تا وقتی هرکداممان این حس رو نداشته باشیم این آثار چیس چه ارزشی دارد که متاسفانه در این زمینه هم کم کاری شده. امروز واقعا خسته ام از 7 صبح تا 8.5 شب درگیر کارهایی بودم بنوعی به این بحث ربط دارد و مخم هنگه دلم میخواد این بحث رو ی وقت دیگه با مشارک دیگر دوستان ادامه بدهیم. فقط ی مثال دیگه خدایش چند نفرمون وقتی با ماشین میریم بیرون هر چی زباله هست از ماشین نمیندازیم بیرون؟ حال همه دوستان رو جویا هستم. از نام بردن معذورم شرمنده ********** منم با نظر شکوفه خانوم موافقم اینجا هم بزارید اما حتما تو تاپیک مربوطه بزارید و حتما موضوع رو هم بنویسید