نمایش پست تنها
قدیمی 12-17-2011
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا نمایش پست ها
با عرض سلام خدمت فریبا خانوم، مدیر اسبق بخش خبر

جالبه که قبلا از تأیید شدن خبرها بدون اطلاع و اجازه از شما گله میکردید، درحالیکه ارشدان سایت نیازی به تأیید خبرها از سوی مدیر آن بخش نداشتند و خود بخود پستشان تأیید میشد، اما هرچه قسم خوردیم و ادله آوردیم مرغ شما همچنان یک پا داشت، و اکنون پس از مدتها 1 پست خبری درج نمودید که بنده بعد از حذف چند کلمه نامناسب تأییدش کردم و امیدوارم به زودی زود خبر سلامتی نوزاد دوستتان را دریافت کنیم

ذکر این یادآور را مهم میدانم که در شأن این فروم و اعضاءش نیست که مورد تمسخر واقع بشن، اگه کسی از روی پست شما پریده دلیلش همینه

با تشکر
ناظر سایت

خوب راستش من نیومدم اینجا که قبرستون کهنه هم بزنم و در مورد مسائل گذشته بحث و جدل کنم. من میخوام مثل بقیه کاربرا یه عضو ساده باشم (همون چیزی که مدیریت سایت گفتن!) اما متوجه نشدم که کدوم جمله نامناسب بود. بهرحال شما ناظر هستید. مهم برای من اطلاع رسانی در مورد وضعیت اون نوزاد بود.
اما منظور من از پرش از روی پستم (دیگه عادت کردم همه چی رو قبل از اینکه مورد سوء برداشت بشه تو این سایت توضیح بدم!) این بود که در حالیکه من در پستم خبر از یه تاپیک در مورد یه نوزاد رو به مرگ بود بقیه دوستان بدون حتی ذره ای احساس همدردی به بحثهای خودشون مشغول شدند. من کسی رو به تمسخر نگرفتم و برعکس اینطور درک کردم که این نوشته من بود که با بی توجهی به تمسخر گرفته شد.
با تشکر فریبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید