نمایش پست تنها
قدیمی 12-18-2011
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر

صحبت های سرمربی موقت پرسپولیس در
کنفرانس خبری قبل از دیدار با فولاد

سرمربي سرخپوشان پایتخت گفت: براساس اطلاعاتی که از بازیکنان و دوستانم گرفته ام، از بین گزینه های سرمربیگری پرسپولیس، دنیزلی را بهترین گزینه می دانم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محسن عاشوری در کنفرانس خبری پیش از دیدار با فولاد خوزستان از هفته هفدهم مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال (جام خلیج فارس) در جمع خبرنگاران گفت: پس از بازی با راه آهن، ما زمان زیادی برای آماده سازی تیم نداشتیم اما برای کسب 3 امتیاز این دیدار، فولاد را بخوبی آنالیز کرده ایم و با تمام توان به مصاف تیم جنگنده، دونده و جوان تیم فولاد خواهیم رفت.
وی در مورد بازی با راه آهن افزود: در آن دیدار عملکرد قابل قبولی را در نیمه اول داشتیم اما به مرور به علت عقب نشینی بچه ها، کنترل بازی را از دست دادیم و فکر می کنم دلیل آن افت بدنی بازیکنان بود.
عاشوری در ادامه گفت: ما با افت بدني مواجه هستیم چرا كه اين مسئله به بدنسازي پيش از شروع فصل بازمي‌گردد. در آن زمان، ما همه بازيكنان را در اختيار نداشتيم و در زمينه مربي بدنساز هم با مشكل روبه‌رو بوديم. در نتيجه بازيكنان ما در دقايق پاياني بازي از نظر بدني كم مي‌آورند.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: هواداران حق دارند كه از نتايج تيم ناراحت باشند. من بارها به بازيكنانم گفته‌ام كه هواداران، پرسپوليس را به خاطر قهرماني‌هايش دوست دارند و حتي دوم شدن نيز آن‌ها را راضي نمي‌كند. شرايط ما امسال آن طور كه پيش‌بيني مي‌كرديم نبود اما فكر نمي‌كرديم كه تا اين اندازه، فصل پرفشاري داشته باشيم.
عاشوري در ادامه در خصوص نيم فصل دوم تاکید کرد: كار ما در نيم فصل دوم بسيار سخت است اما وظيفه من فعلا اين است كه به بازي با فولاد فكر كنم و براي نيم فصل دوم تجربيات خود را به همراه برنامه پيشنهادي به مسئولان باشگاه ارائه داده‌ام، حالا چه در كنار تيم باشم يا نباشم.
وي ادامه داد: در نيم فصل اول بازي‌هاي زيادي را از دست داديم و اكنون باشگاه، كادر فني، بازيكنان و هواداران بايد دست به دست يكديگر بدهند تا شرايط تيم عوض شود. هيچ كس به تنهايي نمي‌تواند مشكلات پرسپوليس را حل كند. درباره انتخاب مربي جديد هم به سردار رويانيان گفتم تصميمي كه مي‌خواهد بگيرد خوب است اما بايد برنامه‌ريزي‌اش براي 6 ماه آينده باشد.
سرمربی قرمزپوشان در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كند تيمش موفق به پيروزي برابر فولاد شود يا خير اظهار داشت: ما در همه بازي‌ها به اين فكر مي‌كنيم كه مي‌توانيم برنده شويم اما فكر كردن يك جانب قضيه است، توان تيم يك طرف و تلاش ما نيز در سوي ديگر قرار دارد. براي من به عنوان مربي، تلاش بازيكنانم مهم‌ترين قسمت كار است اما در نيم فصل دوم بايد تيم را تقويت كنيم كه اولين گام را با آوردن چند نرم‌افزار حرفه‌اي آناليز فوتبال برداشته‌ايم و اين نرم‌افزار همان برنامه‌اي است كه مربيان تيم منچستريونايتد انگليس از آن براي آناليز حريفان‌شان استفاده مي‌كنند.
وی ادامه داد: ما به كمك اين نرم‌افزار بازي خود را برابر صنعت نفت آبادان تحليل كرديم و متوجه شديم كه تيم ما از نظر دوندگي حدود 25 كيلومتر با استانداردهاي روز دنيا فاصله دارد. ما مي‌توانيم به تدريج خود را به استانداردهاي جهاني نزديك كنيم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا براي حل مشكل گلزني تيمش قصد ندارد سيستم بازي تيم را تغيير دهد، گفت: ما با توجه به توانايي بازيكنان، سيستم را طراحي مي‌كنيم. تيم ما مشكل گلزني دارد چون هادي نوروزي و وحيد هاشميان را در اختيار نداريم. مهرداد اولادي نيز پس از گذراندن مصدوميتي طولاني هنوز به شرايط آرماني بازنگشته است. البته اينكه تيم ما در طول بازي به موقعيت‌هاي گلزني دست پيدا مي‌كند از اين حكايت دارد كه سيستم ما صحيح است اما مهاجمي نظير غلامرضا رضايي، تخصصش بيشتر در گل‌سازي است تا گل‌زني كه بايد اصلاح شود.
محسن عاشوری در مورد انتخاب یکی از گزینه های مورد نظر باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به اطلاعاتی که از بازیکنان و دوستانم گرفته ام، فكر مي‌كنم مصطفي دنيزلي بهترين گزينه براي هدايت تيم پرسپولیس باشد.
عاشوري در پايان درباره برنامه‌هاي پرسپوليس در تعطيلات نيم فصل گفت: من نظر خود را به باشگاه اعلام كرده‌ام و گفته‌ام كه به نظر من، چهار روز استراحت پس از نيم فصل مي‌تواند براي تيم مناسب باشد. البته از آنجايي كه باشگاه هم‌اكنون تقريبا به مرحله عقد قرارداد با مربي جديد پيش رفته است، به مسئولين باشگاه و شخص علي پروين گفته‌ام كه بهتر است نظر مربي جديد را نيز در اين باره جويا شوند. ضمن اينكه باشگاه براي خريد بازيكنان جديد نيز بايد زودتر اقدام كند چرا كه فصل نقل و انتقالات از سوی فیفا برای بازیکنان خارجی بسيار محدود و برای بازیکنان داخلی تا 14 دی ماه می باشد.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید