قدمتان سر چش تشریف بیارین
نه کره بعد از خانم صبا کی جرات مکنه انگلیسی ارائه بده یکی دو تا از بچه ها فکر کنم اینجو قصدی داشته اند بطالشان شده (این عبارت بطال وژدانن عزیزه)
جلال محمدیان هم عزیزه الان چون دارم البوم آیینه اشک که موسیقی لری هست از ایرج رحمانیان رو گوش میدم اصلا فضای ذهنیم اجازه نمیده که مرور کنم توی ذهنم ببینم مال محمدیان چجو بوده و اصلا شنیده ام یا نه
ولی من ورژن محمدیان از گول نیشان رو خیلی قبول دارم بسیار بهتر از کامکار و مظهر خالقی و سایر اجراهای دیگه س ....
lifo و ... در همه جا کاربرد داره هر کجا که بحث اولویت باشه
چه در سیتم عامل چه در صف نانوایی و چه در ساختمان داده ...
سرماخوردگی ... جالبه که من سرما نخورده ام این دفعه ! اما 10 روزه تمام انواع نشانه های سرماخوردگی رو دارم ! توصیفش یه خرده سخته اما سرما نخوردم ولی صدا گرفته س و دچار مش مشیتگی هستم ! .
بی تعارف واقعا تشریف بیارین واسه ارائه ها حتما ارائه های خوبی از دوستان در اون روز پیدا خواهد شد
چند هفته پیش واسه سیتم عامل ارائه اجباری بدون هماهنگی داشتیم که یکی از دوستان قدیمی که مدتها بود ندیده بودیم ایشون رو فرصت نشده بود بریم محضرش تلفن کرد که میخوام ببینمت گفتم میتونی امروز بیای سر کلاس دکتر فلانی ولی من پای تخته م باید ارائه بدم گفت میام !
تشریف اورد و جناب اقای دکتر ما رو پای تخته غریب کش کرد هر چه سوال از دوران دبیرستان و دانشگاه نپرسیده بود و براش بی جواب مونده بود رو از ما پرسید !
حالا شما تشریف بیارین امیدوار خواهیم بود که پاتون خیرتر باشه .