نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein_1971
صبا جان موارد ذکر شده از نظر روانشناسی در حال حاضر قابل تائیده
ولی جواب دادن به این سوال به نسبت آقایان یه کم مشکلتره !
خانمها به چه جور اقایانی علاقه دارن ؟
|
حسین جون اگه جدا بخای بدونی باید بگم (البته از نظر خودم اما شاید برای همه درست باشه) اینکه خانم ها به چه نوع آقایونی علاقه دارن واقعا بستگی به شخصیت خود اون خانوم دارهالآن اینطور شده که متاسفانه بعضی خانوم ها واقعا یا کسی رو می خوان که بشه به دوستاشون دربارش پر بدن یا کسایی که پولدار باشن و در نهایت آقایون فقط خوشتیپ!خانوم متاسفانه خیلی جاها نقش بازی می کنن که نهایتابه چیز خوبی برسن که حس می کنن با صداقت نمی تونن به دست بیارن اما حالتی که من خودم بهش اعتقاد دارم اینه که:یه خانوم(از نظر من که شاید گفتن هم نداشته باشه) آقایونی رو می پسنده که اولا خیلی راحت به دست نیان چون چیزی که من راحت به دست بیارم بقیه هم راحت به دست میارناگر اون خانوم کسی تو زندگیش نبوده باشه براش مهمه که بدونه طرفش از اون نوع مرداییه که یک بار برای همیشه انتخاب کنن و حتی اگه نشه به انتخابشون احترام بذارن و فراموش نکنن پاک باشن و برای خودشون و بقیه احترام قائل باشن و دلایل بی ارزش برای بودن با کسی نداشته باشنقوی باشن و بتونن مسئولیت به عهده بگیرین چون برای خانوم ها مردشون قهرمان زندگیشونه و اینکه بدونن یکی هست که اینقدر قویه که (مشخصه که منظورم زور جسمی نیست) باعث میشه اون خانوم احساس امنیت داشته باشههم خانوم و هم یه آقا به نظرم براشون مهمه که بدونن کسی که تو زندگیشونه صادقانه بهترین رو براشون می خواد اینطوری به نظرم همین که هدف این باشه حتی اگه برآورده هم نشه باز هم کافیهبرای یه خانوم مهمه که بدونه که آقا می دونه که خانوم می خواد به همه چیشون کمک کنه که در این مورد خاص می گم همه آقایون هم خانوم ها ممکنه سوء استفاده کنن پس مهم ترین هاش اینه که بدونی این مرد همونیه که نشون میده و اینقدر شجاع باشه که یه حرف راست بد رو به یه دروغ شیرین ترجیح بده راست بگه حتی اگه به نظر خوشایند نیاد اونوقت خانوم هم حس می کنه عشق وفداکاریش هدر نمیره
اینم مهمه که درک داشته باشه و صداقت خانوم رو قبول کنه حتی اگه این هم براش خوشایند نباشه
آخرش اینه که ظاهرشم خوب باشه
البته امنیت مالی هم برای خانوم ها واقعا مهمه
البته اینا صرفا نظر خودمه اما میگم شاید بقیه همه اینطور فکر کنن