نمایش پست تنها
قدیمی 11-06-2007
Hamed آواتار ها
Hamed Hamed آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 314

299 سپاس در 77 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نكونام : هرگز مقابل تيمي از رژيم صهيونيستي بازي نخواهم كرد

تهران IranSport.Net - "جواد نكونام" فوتباليست ايراني باشگاه اوساسوناي اسپانيا در گفت وگو بايك روزنامه‌اسپانيايي تاكيد كرد كه هرگز درمقابل تيمي از رژيم صهيونيستي بازي نخواهد كرد.

"ميكل آيستران"خبرنگار روزنامه"آب‌ث" چاپ مادريد درمصاحبه‌اي با نكونام كه اكنون به دليل آسيب ديدگي زانو در تهران بسر مي‌برد ، از وي پرسيد با توجه به اينكه تيمهاي اسراييلي در چارچوب باشگاههاي فوتبال اروپا (يوفا) بازي مي‌كنند، اگر روزي يك تيم از آنها با اوساسوناي اسپانيا بازي كن د، آيا در مسابقه شركت خواهد كرد؟
نكونام با قاطعيت پاسخ داد: " نه، من هرگز در برابر يك تيم اسراييلي حاضر نخواهم شد."
اين بازيكن ‪ ۲۷‬ساله در پاسخ به پرسش خبرنگار آب ث كه پرسيد چه احساسي به عنوان تنها بازيكن ايراني ليگ اسپانيا داري؟ ، گفت : "احساس مي‌كنم يك مسئوليت بزرگ برعهده دارم زيرا مردم اسپانيا مطلب زيادي درباره ايران نمي‌دانند."
وي افزود:"دراسپانيا فكر مي‌كنند كه ايران يك بيابان است و ما در دوره ماقبل تاريخ زندگي مي‌كنيم. اين در حالي است كه جمهوري اسلامي يك قدرت بزرگ در عرصه فناوري است و درجه پيشرفت و توسعه كشور ما بسيار بالا است." نكونام با يادآوري اينكه ايران از نظر فوتبال هنوز به سطح اروپا دست نيافته است، خاطرنشان كرد:" در چنين فضايي، من احساس مي‌كنم همچون يك سفير براي كشورم هستم و مي‌خواهم همواره به گونه‌اي كار كنم كه نام ايران سربلند باشد."
خبرنگار اسپانيايي،ديدگاه نكونام را درباره تصويري كه از سوي رسانه‌هاي غربي درباره ايران ترويج مي‌شود، جويا شد.

وي پاسخ داد : "براي شناخت ايران، بايد از آن ديدن كرد. همه خبرهاي رسانه‌ها عليه كشور ما منفي است اما وقتي كسي مي‌آيد، در مي‌يابد همه آنچه كه رسانه‌ها مي‌گويند هيچ ارتباطي با ملت بزرگ ايران ندارد."
آ ب ث درادامه‌اين مصاحبه با يادآوري اين نكته كه نكونام دردوران كودكي شاهد وقوع جنگ ايران و عراق بوده است ، از او پرسيد آيا نگران آن نيست كه بر سر برنامه هسته‌اي به ايران حمله شود؟
بازيكن ايراني لاليگا گفت : " مساله هسته‌اي ايران در چنان حدي از وخامت قرار ندارد كه به جنگ كشيده شود و من معتقدم سرانجام ، راه حل اين مساله از طريق گفت و گو و مذاكره بدست خواهد آمد."
وي در عين حال به خبرنگار اسپانيايي گوشزد كرد كه تمايل ندارد وارد مقولات سياسي شود.

آ ب ث از نكونام سوال كرد آيا خود را فردي مذهبي مي‌داند؟
اين ورزشكار متولد شهر ري اظهارداشت: "من ايراني و مسلمان هستم و تلاش مي‌كنم به تكاليفم در اين عرصه در زندگي عمل كنم.به خاطر اين رفتار، احساس مي‌كنم در اسپانيا نيز مورد احترام قرار دارم."
نكونام در اين مصاحبه همچنين از دريافت پيشنهادهاي همكاري از سوي باشگاههاي آلمان و انگليس خبر داد وگفت كه بايد به آينده‌ام فكر كنم.

وي افزود:" رفتار باشگاه اوساسونا در طول يك سال اخير با من چنان خوب بوده است كه‌آن را درجريان مذاكراتم براي پيوستن به سايرباشگاههاي اروپايي مد نظر قرار خواهم داد."
نكونام يادآور شد:" به همين دليل، ماه آينده در پامپلوناي اسپانيا يا آلمان براي بحث درباره تمديد قرارداد خود با مسئولان باشگاه گردهم خواهيم آمد."
وي در بخشهاي ديگر اين مصاحبه، از وضعيت فوتبال ايران ، حضور زنان در ورزشگاهها، دو بار عمل جراحي پاي خود در آلمان، علت سفر به ايران، علاقه‌اش به تهران و پامپلونا كه اولي را به "اقيانوس" و دومي را به "رود" تشبيه كرده و مسائلي از اين دست سخن گفته است.

روزنامه اسپانيايي در مصاحبه از نكونام كه مردادماه گذشته بر اثر آسيب ديدگي زانوي راستش درجريان بازي تيم اوساسونا با ويارئال، از دور رقابتها خارج شده است و اكنون در تهران مراحل بهبودي خود را مي‌گذراند، به عنوان "يك ايراني اصيل" و "الگويي براي جوانان ايراني و اسپانيايي" نام برده است كه در مصاحبه‌اش، "جدي، محجوب و عميقا، ناسيوناليست" بود.

میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر
یک پنجره

فاصله است...
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید