نمایش پست تنها
قدیمی 12-26-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام بر همه دوستان و همه دوستان سابق
حسین و مهدی و جواد وووو.................
ریختن پایه دوستی و حفظ اون خیلی پیچیده تر از به هم زدنش هست
آدمی قلبش به همنوعش بند هست
مثلاً من امروز رفتم سوال امتحان رو جواب بدم یک سوال رو اصلاً یادم رفت بنویسم !
و الان اینقدر ناراحت هستم که نگو و نپرس ! ولی برای آرامش قلبم میام اینجا تا احساساتم رو با شما در اشتراک بزارم ما ماشین نیستیم آدمیم ! احساس داریم
به خاطر همین وقتی هر کسی رنجیده میشه مثل اینکه من رنجیده شدم چون اینجا تنها جایی هست که دوست دارم باشم و منو به خاطر چیزی که هستم قبول دارن
حفظ غرور و عزت نفس و این داستان ها خوب هست اما در برابر انسانهای متکبر و دشمن
وقتی کسی حرفی زده و شما ناراحت شدید میاد عذرخواهی میکنه غرور خودش رو کنار گذاشته و اومده عذرخواهی کرده مخصوصاً اگه این شخص یک خانوم باشه میدونی این کار برای یک خانوم چقدر سخته ؟؟
دوستان شیرازی عزیز ، شیرازی ها با معرفت تر از این حرفها هستند اگر نمیاید و نگاه نمیکنید یا دوست ندارید برگردید
لااقل یک خداحافظی درست و درمون بکنید
من هیچی افرادی که مدتها به شما تو این فروم عادت کردن و وابسته شدن رو اینطوری تنها نذارین ، حسین عزیز شما خوب پیشرفت کردی تو فروم پستهات رو هم همه خوندن
و تحسینت کردن
ولشش کنننننننننن ............................................................ .......
واسه امید هم همینطوری آب تو هاون کوبوندیم هیچی نشد آخرش هم نیومد
خیلی بی معرفتید .........!
----------------------------------------------------------------------------------------------
امروز امتحانمو داشتم خوب میدادم که تازه متوجه شدم یک سوال رو اصلاً یادم رفت بنویسم که خیلی ناراحت شدم الان که اومدم اینجا بیشتر ناراحت شدم

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید