نمایش پست تنها
قدیمی 12-26-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آخ که این درسهای مربوط به برق منو استرس میده که نگو یعنی یه واحدی داری به اندازه یک ترم همون یه واحد بهت استرس میده الان یه امتحن دیگه پنجشنبه دارم باید دوباره بشینم بخونم مثل آدم هم نخوابیدم یععنننننننننننیییی داغونا !
بعد به پدر و مادرم هم که گفتم به جای دلداری بهم گفتن خاک توسرت که همه بلد نیستن یه چیز مینویسن نمره میگیرن تو بلدی نمینویسی !@!
الان استرس این یه واحد آز برق رو دارم باورتون میشه !
بگذریم مهدی بابت دلداری ممنون
وکوروش آخ که گفتی پاسی ! اول ترم هممون قلدر میشیم و واحد برمیداریم آخرش هم میرسیم به این نتیجه که پاسی خیلی چیز خوبیه ! در هر صورت من یه دوست دارم اسمش هست نیما هست میگه در طول ترم تار کلهر رو میزارم میشینم از لپتاپم درس میخونم
کتاب های انگیلیسی میخونه
مثلاً برا همین سیالات 3 تا کتاب خونده !
آخه مسلمون 3 تا کتاب واسه یه درس ! الان هم این اگه نخواد ارشد قبول نشه کی میخواد بشه !
اووووووف که من چقدر وقت تلف کردم در طول ترم و این ترم هایی که گذشت اصلاً نفهمیدم چطوری واحد پاس کردم ! ولی ولش یه امشبو خوش باشیم به هر از پس امروز بود فردایی !!
نمیتونم امشب معجزه کنم که
بیخیالش تازه روحیه ام هم داغونه !
ولی برنامه 9 تایی ادامه خواهد داشت
این نتیجه ها مقطعی هست
اگه افق دیدتو بالا ببری دیگه سطح نگاهت به پاس کردن یه درس نیست
الان این پسره گفت من سه تا کتاب میخونم تازه فهمیدم من چرا تو فرجه خودمو میکشتم همیشه یه 2 ، 3 نمره ای از من بالاتر هست
تازه دانشجوی ممتاز هم هست !
واییییییییی که دارم میمیرم از حسودی !حالا بعد امتحان هم هی میاد منو دلداری میده اشکالی نداره فکر کن فقط من چه حالی داشتم فقط خفش نکردم
آخ آدم میسوزه دلش ،!!

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

7 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید