نمایش پست تنها
قدیمی 12-28-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض استاندار كرمانشاه: كارهای خوبی در ثبت احوال كرمانشاه در حال انجام است

استاندار كرمانشاه:
كارهای خوبی در ثبت احوال كرمانشاه در حال انجام است

كرمانشاه - استاندار كرمانشاه روز سه شنبه در دیدار با مدیركل ثبت احوال استان و مسوولان شهرستانها، با اشاره به اقدامات و كارهای ارزشمند این اداره گفت: كارهای خوبی در ثبت احوال كرمانشاه در حال انجام است كه قابل تقدیر می باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید دادوش هاشمی كه به مناسبت هفته ثبت احوال در سرسرای جلسات استانداری سخن می گفت، افزود: در استان كرمانشاه كارها و اقداماتی مناسبی در حوزه ثبت احوال در حال انجام است و كرمانشاه به عنوان استان پیشگام در این زمینه شناخته شده است.

وی اظهار داشت: زیرساختهای لازم برای صدور كارت ملی هوشمند در استان شكل گرفته كه این طرح با بیشترین كارایی صورت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: این طرح بیشترین خدمات را به مردم ارایه خواهد داد لذا امیدواریم با اجرای آن مردم بیش از پیش از خدمات ثبت احوال بهره مند شوند.

وی از مسولین ثبت احوال استان خواست در جهت اجرایی شدن طرح كارت ملی هوشمند نهایت تلاش خود را بكار گیرند تا كرمانشاه جزء استانهای برتر در این زمینه قرار گیرد.

احد جودی مدیركل ثبت احوال استان كرمانشاه نیز با اشاره به انتخاب استاندار كرمانشاه به عنوان استاندار برتر و حامی ثبت احوال در كشور گفت:

خوشبختانه طی چند سال گذشته اقدامات خوبی در ثبت احوال استان صورت گرفته و هم اكنون 98 درصد ولادتها در كرمانشاه ثبت می شود كه این میزان در كشور رتبه بالایی است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید