نمایش پست تنها
قدیمی 12-29-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

امروز مهمترین اتفاقی که افتاد این بود که که هر چه بیشتر با این حقیقت آشنا شدم که اگر تلاش کنی شاید در یک مقطعی نتیجه نگیری اما آثار تلاشت باقی میمونه و یه روزی پاداش تلاشت رو خواهی گرفت اگر خدا هست و حاضر و ناظر به اعمال تو هست همین کافی هست تا مطمئن باشی نتیجه تلاشهای خودت رو خواهی گرفت
من امروز از دانشگاه که اومدم کلی گرسنه بودم و احساس گرسنگس میکردم رفتم تو آشپزخونه هر چی تو یخچال بود و آوردم بیرون و شروع کردم به خوردن چون ناهار درست و درمون نخورده بودم خلااشه آقا هی میخوردم ولی باز گرسنه ام بود اینقدر خوردم تا سیر شدم حتی هنوز هم احساس گرسنگی میکنم !
تو این یه مدت کوتاه از بس تو اتقم بودم و حواسم از یخچال پرت شد یه 5 ، 6 کیلویی لاغر شدم ولی دوباره دوره ی امتحانا بگذره ، یک شکمویی بشم که نگو !
الان من اینا رو میگم فکر نکنین من بشکه هستم از چاقال های که اصلاً نمیتونن راه تپل هستن
نه !! من اونقدر چاق نیستم من اتفاقاً صورتم لاغره و لاغر نشون میدم اما لامصب این شکم یه مقداری منحنی هست نمیدونم چیکارش کنم !
اگه پلیور بپوشم نشون نمیده ولی نباشد صورت مسئله رو پاک کرد من 186 قدم هست وزنم 105 کیلو هست کلی اضافه وزن دارم که باید دودشون کنم بفرستمشون رو هوا !
چقدر حرف زدم راستی یادم رفت بگم چند تا رمان توپ گرفتم شبها که تنها میشم موقع خواب دراز میکشم رو تختم از رو موبایلم رمان میخونم
رمانهای جالبی هست : لرزش ، هدیه ، .............
نویسنده های خوبی هم داره : دانیل استیل ، جان گریشام ، جین آستن و ..........
توصیه میکنم یه چند تایی از این رمان ها رو بخونید
جالبه ، الان میدونم تو دلتون میگید رمان که مال خانوما است
ولی من گاهی اوقات برای سرگرمی نگاهی به رمان هم میندازم !
مثل این میمونه که فیلم ببینی

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید