06-03-2008
|
 |
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل  
|
|
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اخبار شنیدنی از همه جا و همه چیز
بد شانس ترین دزد تهران
سارق بدشانس وقتي كيف زني را سرقت كرد، با بدشانسي در دام شوهر او افتاد كه به طور اتفاقي در مسيرش قرار گرفته بود. «من بدشانسترين سارق هستم زيرا پس از سرقت در ميان ۱۳ ميليون نفر جمعيت تهران، راه مرد موتورسواري را سد كردم و خواستم براي دريافت پول با من همراهي كند كه شوهر زن مالباخته بود».
هفت تیر 7tir.com به نقل از جام جم : بازپرس شعبه ۸ دادسراي جنايي با اشاره به اين خبر به «جامجم» گفت: روز گذشته جوان سارقي در يكي از محلههاي خلوت غرب تهران پس از سرقت كيف يك زن متواري شد و تلاش زن مالباخته براي دستگيري سارق كيف بينتيجه ماند.
قنديزاده افزود: يك ساعت بعد مرد سارق تصميم گرفت با استفاده از كارت اعتباري اين زن اقدام به برداشت پول از حساب وي كند و با توجه به اين كه رمز كارت را درون كيف پيدا كرده بود، با مشاهده مردي موتورسوار راه او را سد كرد و خواست با دريافت مبلغي، او را به اولين شعبه بانك انتقال دهد.
دزد بدشانس
به دنبال اين ماجرا در ميانه راه، مرد سارق از مرد موتورسوار خواست به دليل آشنا نبودن وي با دريافت پول از عابربانك، وي را كمك كند كه مرد موتورسوار نيز پذيرفت.
بازپرس جنايي افزود: وقتي مرد موتورسوار و جوان سارق مقابل بانك متوقف شدند، سارق كارت اعتباري را در اختيار وي قرار داد و مرد موتورسوار با مشاهده كارت و مشخصات همسر خود كه روي آن درج شده بود با سارق درگير و در تماس با همسر خود متوجه شد ساعتي قبل كيف وي از سوي مرد سارق سرقت شده است.
دستور تحقيقات
به دنبال اين ماجرا، سارق بدشانس دستگير و پس از تشكيل پرونده به دادسراي جنايي منتقل شد.
مرد سارق در تحقيقات، خود را محمود معرفي كرد و گفت: من بدشانسترين سارق هستم زيرا پس از سرقت در ميان ۱۳ ميليون نفر جمعيت تهران، راه مرد موتورسواري را سد كردم و خواستم براي دريافت پول با من همراهي كند كه شوهر زن مالباخته بود.
بازپرس قنديزاده افزود: با دستور قضايي، متهم براي ادامه تحقيقات در اختيار پليس آگاهي قرار گرفت و تحقيقات اوليه در بررسي سوابق متهم حاكي است وي چند ماه پيش پس از تحمل كيفر از زندان آزاد شده است.
منبع خبر
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|