نمایش پست تنها
قدیمی 01-02-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كاهش 60 درصدی خطر بروز سكته قلبی با مصرف چای

كاهش 60 درصدی خطر بروز سكته قلبی با مصرف چای

تهران- جدیدترین یافته های پزشكی حاكی از آن است كه نوشیدن روزانه سه فنجان چای سیاه می تواند خطر بروز سكته قلبی را تا 60 درصد كاهش دهد.

به گزارش ساینس دیلی، محققان معتقدند چای سیاه به دلیل داشتن آنتی اكسیدان های مفید می تواند به پیشگیری از سكته قلبی و همچنین دیابت نوع 2 كمك كند.

دانشمندان ادعا می كنند مصرف منظم چای می تواند از بروز لخته های خونی مسدود كننده رگها جلوگیری كرده، فشار خون را كنترل كند و مانع از انقباض خطرناك رگها و كند شدن جریان خون شود.

تمامی این سه وضعیت می تواند موجب بروز سكته قلبی كشنده شود چرا كه رگهای خونی اكسیژن رسان به ماهیچه های قلبی مسدود می شوند.
پژوهشگران با بررسی 40 مقاله تحقیقاتی به ارتباط نوشیدن چای سیاه و پیشگیری از بیماری ها پی بردند.

محققان می گویند خطر بروز بیماری های قلبی در افرادی كه روزانه سه تا شش فنجان چای می نوشند در مقایسه با افرادی كه چای نمی نوشند 30 تا 57 درصد كاهش می یابد.

دانشمندان وجود فاكتورهای مفید در چای مانند آنتی آكسیدان 'فلاونوئید ها'، 'تیانین' كه به كنترل فشار خون كمك می كند، 'تولید منظم اكسید نیتریك' كه بر روی عملكرد رگها موثر است و 'مهار كننده تجمع پلاكت ها' را از جمله اثرات مثبت چای بر سلامتی می دانند.

این پژوهشگران تاكید كردند شواهدی مبنی بر ارتباط بین مصرف چای سیاه با كاهش خطر بروز دیابت نوع دو با مصرف روزانه یك تا پنج فنجان چای یافته اند.

نتایج این بررسی ها در نشریه Nutrition Bulletin. انگلیس منتشر شده است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید