01-07-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
رقابت 600 مقاله حوزه تلفن همراه وشهروند الكترونیك
رقابت 600 مقاله حوزه تلفن همراه وشهروند الكترونیك
تهران- دبیر دومین كنفرانس بین المللی شهروند الكترونیك و تلفن همراه گفت: بیش از 600 مقاله در حوزه شهروند الكترونیك و تلفن همراه به دبیرخانه این كنفرانس ارسال شده است كه از این میان 32 مقاله ارایه می شود.
دكتر 'محمد قلمچی' در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: مقاله های برگزیده كنفرانس در دو نشریه داخلی و دو نشریه خارجی منتشر خواهد شد.
وی خاطرنشان كرد:فناوری های نوین از جمله ابزار الكترونیك و همراه حركت به سمت زندگی بهتر شهروندان است بنابراین باید زمینه های لازم را برای استفاده صحیح از این ابزار در كشور فراهم كرد.
این كنفرانس با حضور اساتید بین المللی روزهای 26 و 27 دیماه برگزار می شود و نیز مقالاتی از كشورهای ژاپن، هندوستان و بنگلادش ارایه می شود.
وی خاطرنشان كرد: هدف از برگزاری این كنفرانس توسعه و ترویج فرهنگ تحقیق و پژوهش در زمینه تلفن همراه در اجرای دولت الكترونیك، تبیین زیر ساختهای مخابراتی ارایه خدمات الكترونیكی بر روی پلتفورم تلفن همراه و شناسایی منابع انسانی توانمند در حوزه كنفرانس است.
دبیر دومین كنفرانس بین المللی شهروند الكترونیك و تلفن همراه گفت: همچنین هشت كارگاه آموزشی با عناوین 'معاملات سهام همراه'، ' امنیت اطلاعات در فضای همراه'، ' كتاب موبایل'، ' GPS','NFC'، ' امنیت پرداخت همراه'، 'امنیت پرداخت الكترونیك'،'سیستم عامل فارسی تلفن همراه' و 'كسب و كار Mobile ICT' تا كنون قطعی شده است كه در كنفرانس بصورت موازی ارایه خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|