01-11-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خوردن این سبزیجات شکم را آب می کند
خوردن این سبزیجات شکم را آب می کند
به گزارش گروه خواندنی های مشرق، بسیاری از مردم فکر می کنند برای از بین بردن شکم بزرگ خود و آب کردن آن و یا پیشگیری از داشتن شکم های گرد و بزرگ باید میزان کالری ورودی به بدن را کنترل کنند؛ این باور هر چند غلط نیست و داشتن شکم بزرگ ارتباط مستقیمی با میزان ورودی کالری های زیاد دارد اما این موضوع همه داستان نیست.
در هوایی که نفس می کشیم و در غذایی که می خوریم و در آبی که می نوشیم موادی شیمیایی وجود دارد به نام ترکیبات استروژنیک ( Estrogenic Compounds ) که این مواد عموماً در پلاستیک هایی که همه روزه و در مقادیر زیاد در زندگی شهری وجود دارد و وارد آب شهری و چرخه غذایی ما می شوند. بر اساس تحقیقات دانشگاه کرونل، این مواد یکی از دلایل داشتن شکم بزرگ و قلنبه هستند و ارتباطی به مصرف بالای کالری و حتی رژیم غذایی گرفتن ندارند. اما بهترین راه برای مبارزه با این ترکیبات، استفاده از برخی از سبزیجات مانند کلم سفید، کلم بروکلی، کاهو و کلم بروکسل است که قادرند این مواد شیمیایی مضر را از بدن دفع کنند و گنجاندن آن ها در برنامه غذایی روزانه و در کنار رژیم غذایی مناسب و نرمش کردن بهترین روش ها برای مبارزه با شکم بزرگ و آب کردن آن ها هستند.
همچنین گفتنی است این سبزیجات علاوه با مبارزه با ترکیبات استروژنیک که وارد بدن ما می شوند خاصیت ضد سرطانی دارند و کسانی که به صورت منظم از این سبزیجات استفاده می کنند تا 35 درصد از میران ابتلای آن ها به سرطان کاسته شده است و همچنین این سبزیجات بویژه کلم بروکلی مقادیر فراوانی فیبر خوراکی دارند که باعث دفع آسان و بدون زحمت مواد دفعی بدن و جلوگیری از یبوست می شوند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|