01-15-2012
|
 |
مدیر بخش موبایل
|
|
سپاسها: : 7,693
7,279 سپاس در 3,383 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شرفی: فوتبال ما مثل فوتبال عرب ها شده ؛ صداقتی نمی بینم
سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه از اقدام مسئولان این باشگاه اظهار ناراحتی کرد و گفت: «همه دو رو شدهاند و صداقتی از کسی نمیبینیم.»
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، اصغر شرفی گفت: «قدرت بین همه تیمهای لیگ تقسیم شده اما از این قدرت در کرمان خبری نیست. در کنار آن ما رفاقت هم نداریم. فوتبال کرمان متأثر از فوتبال ایران مریض است اما این مریضی بیشتر از همه به فوتبال کرمان تزریق شده است.»
وی تأکید کرد: «فوتبال ما مانند فوتبال عربها شده و تنها به دنبال نتیجه هستیم، زمانی که اینطور باشد دیگر بحث اخلاقیات و انسانیت مهم نیست. مسائل فنی نیز کمترین نقش را ایفا میکند. در این زمان هرکس زبلتر از بقیه باشد موفقتر خواهد شد. چند سال در فوتبال ایران نبودم و از زمانی که به باشگاه مس آمدم چیزهایی دیدم که برایم عجیب و غریب بود اما متأسفانه این چیزها در فوتبال باب شده است.»
شرفی گفت: «کلا در این جامعه همه دو رو شدهاند و صداقتی از کسی نمیبینیم. دو ماه پیش تلاش کردم قاسمپور به جمع ما اضافه شود تا با هم مس سرچشمه را نجات دهیم اما او گفت درگیر داماش است و نمیتواند بیاید. این در حالی بود که وی هفته پیش زنگ زد و گفت از من خواستهاند به کرمان بیایم و همین موضوع به من بربخورد.»
وی افزود: «این اتفاق در حالی میافتد که مقامات مس چیز دیگری به ما گفته بودند. من از این مسائل خیلی ناراحت شدم. خودم داشتم قاسمپور را میآوردم اما با این اوضاع آدم دیگر نمیداند کدام حرف درست و کدام نادرست است. همه یکجوری شدهاند و نیمه خالی لیوان را میبینند و این یعنی اینکه باید بدبین باشی مگر اینکه خلافش ثابت شود.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|