01-17-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
موتورسیكلت های برقی تهران جایگزین موتور سیكلت های فرسوده می شود
موتورسیكلت های برقی تهران جایگزین موتور سیكلت های فرسوده می شود
تهران - قائم مقام ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت از جایگزینی 200 دستگاه موتورسیكلت برقی برای از رده خارج كردن پیك های موتوری آلاینده در مركز شهر تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هوای پاك سازمان حفاظت محیط زیست، عبدالله جلالی با اشاره به اینكه در حال حاضر بخشی از آلودگی هوا ناشی از تردد موتورسیكلتهای آلاینده است گفت: بر این اساس هماهنگیهایی برای از رده خارج كردن 200 موتورسیكلت فرسوده ای كه به عنوان پیك موتوری فعالیت میكنند و جایگزین كردن آنها با موتور سیكلت های برقی صورت گرفته است.
این مقام مسئول در ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت اظهار داشت: این اقدام در راستای گسترش فرهنگ استفاده از موتورسیكلتهای برقی انجام میشود.
قائم مقام ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت با بیان اینكه موتورسیكلتهای برقی به هیچ وجه آلودگی زیست محیطی ندارند گفت: استفاده از این موتورسیكلتها در بخش مركزی شهر علاوه بر كاهش میزان آلودگی هوا و آلودگی صوتی از نظر ایمنی نیز در سطح بالایی قرار دارد.
وی درباره هزینه موتورسیكلت های برقی نیز اظهارداشت: تسهیلاتی برای جایگزینی این 200 دستگاه موتورسیكلت برقی در نظر گرفته شده تا مالكان آن توانایی تعویض موتور سیكلت خود را داشته باشند.
جلالی با اشاره اینكه قیمت این موتورسیكلتهای برقی با توجه به قدرت موتور آنها متفاوت و قدرت آنها از 500 وات تا 5 هزار وات است كه موتورسیكلت های برقی انتخاب شده در طرح جایگزینی 3 هزار وات قدرت دارد كه امكان جا به جایی بار را در شیب بالای 30 درصد نیز دارد.
این مقام مسئول در ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت با اشاره به مذاكرات صورت گرفته با تولید كنندگان این نوع موتورسیكلتها تاكید كرد:جلالی قیمت هر دستگاه موتورسیكلت برقی را 2 میلیون تومان ذكر كرد و گفت: با فروشنده این نوع موتور سیكلت ها برای كاهش قیمت آن مذاكراتی را انجام داده ایم و سعی می كنیم قیمت موتور سیكلت های برقی را به زیر یك میلیون تومان برسانیم .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|