نمایش پست تنها
قدیمی 01-19-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض عملیات اجرایی كارخانه تولید قوطی آلمینیومی دركرمانشاه آغازشد

عملیات اجرایی كارخانه تولید قوطی آلمینیومی دركرمانشاه آغازشد

كرمانشاه - عملیات اجرایی كارخانه تولید قوطی آلمینیومی نوشابه (CAN) با حضور تنی چند از مسوولین استان، در كیلومتر 14 كرمانشاه به بیستون آغاز و كلنگ احداث این واحد بزرگ صنعتی به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در حاشیه كلنگ زنی طرح تولید قوطی آلمینیومی نوشابه (CAN)، خدیوی مدیرعامل شركت زمزم كرمانشاه كه طرح مذكور از زیرشاخه های این شركت محسوب می شود، سرمایه گذاری این طرح را 240 میلیارد ریال و با مشاركت بانك صنعت و معدن عنوان كرد و گفت: این طرح قرار است در زمینی به مساحت 22هكتار و با زیر بنای 25 هزار متر مربع راه اندازی شود.

وی با بیان اینكه مدت زمان پیش بینی شده برای ایجاد و راه اندازی طرح مذكور، 36 ماه می باشد، خاطرنشان كرد: برای این كارخانه دو خط تولیدی در نظر گرفته شده كه خط اول آن به تولید قوطی های 200 و 250 سی سی خواهد پرداخت و خط دوم تولیدی آن نیز قوطی های 350 و 500 سی سی را تولید می كند.

خدیوی، اشتغالزایی كارخانه تولید قوطی آلمینیومی نوشابه كرمانشاه را 180 نفر عنوان كرد و افزود: 50 نفر از این افراد را نیروهای متخصص تشكیل می دهند.

مدیرعامل شركت زمزم كرمانشاه یادآور شد: این كارخانه در زمان بهره برداری توانایی تولید 24 قوطی در ثانیه و حدود یك میلیارد قوطی در سال را خواهد داشت و تا حدودی كشورمان را از واردات این محصول بی نیاز می كند.

خدیوی همچنین به بحث صادرات نیز اشاره كرد و گفت: محصول این كارخانه به كشورهای 'عراق، سوریه و افغانستان' هم صادر خواهد شد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید