01-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بقعه سیده فاطمه بزرگترین مركز فرهنگی در غرب كشور خواهد شد
بقعه سیده فاطمه بزرگترین مركز فرهنگی در غرب كشور خواهد شد
كرمانشاه - رییس اداره اوقاف ناحیه یك شهرستان كرمانشاه گفت: سیده فاطمه نیز مانند حضرت معصومه (س) از نسل امام موسی كاظم (ع) است و با كمك مردم و همت مسوولان می توانیم حرم ایشان را توسعه داده و آن را به بزرگترین مركز فرهنگی زیارتی غرب كشور تبدیل نماییم.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد كاروند روز پنجشنبه در آستانه هفته وقف، ترویج این سنت حسنه را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: اولین واقف پیامبر اكرم بودند و ما نیز باید به پیروی از ایشان این سنت نیك را ترویج كنیم.
وی با بیان این كه هم اكنون در شهرستان كرمانشاه 70 موقوفه با قریب 17 هزار رقبه وجود دارد، افزود: مهمترین موقوفات موقوفه 22 بهمن و موقوفه تپه فتحعلی خان با هفت هزار رقبه است و بنا برنیت واقف بیشتر درآمدهای حاصله صرف ترویج علوم دینی و آموزش طلاب می شود.
حجت الاسلام كاروند، اختصاص مبلغ 370 میلیون ریال از درآمد رقبه حاج شهبازخان برای خرید قرآن كریم، دایر كردن كلاسهای قرآن در كرمانشاه، كنگاور، هرسین و اسلام آباد غرب، برگزاری همایش اصحاب وقف، آموزش متولیان موقوفات، برگزاری طرح نشاط معنوی در تابستان با شركت بالغ بر یك هزار نفر، راه اندازی مراكز فرهنگی و قرآنی در دو بقعه متبركه و توسعه این برنامه در تمام بقاع متبركه در آینده را از مهمترین برنامه های اجرا شده این اداره دانست.
وی دیدار با امام جمعه، برگزاری محفل انس با قرآن كریم با حضور قاریان برجسته بین المللی و سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه و تجمع هیئتهای مذهبی در جوار بقعه سیده فاطمه را از برنامه های بزرگداشت هفته وقف اعلام كرد.
حجت الاسلام كاروند در پایان توجه ویژه اصحاب رسانه به وقف را خواستار شد و تصریح كرد: رسانه ها نقش بزرگی در ترویج فرهنگ وقف دارند و امیدوارم در این خصوص تلاش بیشتری صورت گیرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|