نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20
سلام غزل همین دیگه!!!!!!!!!!!!!! 
|
همین فقط ؟؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shokofe
راستی دیدم غزل منت گذاشته ی سری بهمون زده
|
دیگه دیگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20
چرا اینجا کسییییی نمیاددددددددد؟ دو کلمه درد دل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مردیم از بس احوال پرسی و سراغ این و اون گرفتیمان......................
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shokofe
خوب بگو نجات جان درد و دل کن من هستممممم
|
ای جانم. ینی تو باس الان جای مینا روانشاسی می خوندی. از اون دکترایی می شدی که به زور مریض میارن توو مطب .

آقا ما درد دلمون نمیاد. نمیاد آقا. زوره ؟! "من هستم" ات خعلی باحاااااااال بود. یه ربع خندیدم خدایی

آقا یک حرکاتی مشاهده شد در پاتوق. یه سری ها به یه سری های دیگه خندیدن. من کله م خراب تر از ایی حرفاست. خنده منده نداریم 9 شب به بعد. حکومت نظامیه. گفته باشم !! دههه !!
بعدشم سهراب !!! ینی تو اخبار گوش نمی دی اصن ؟؟!! نشنیدی گوینده های هواشناسی میگن صبح امروز برف در ارتفاعات البرز باریدن گرفت.میگی نه سرچ کن همین جمله رو.
در مورد ادبیات ام باهام چک و چونه نزن اصاب مصاب دُرُس حسابی ندارم میزنم درب و داغونت می کنما. گفتم که یه وخ نگی نگف !
برف مث بارون و تگرگ می باره. اصطلاح عامیانه ش هم "برف اومد/میاد" هست. آقا مهدی شمام طرفشو نگیر کتک می خوریا برادر ؟؟
آقا اینجا سرده. ســــــــــــــــــــرد آقا سرد ! در حد لالیگا ینی ! من اینجور وختا یاد اون قسمت از تام و جری میوفتم که گربه ئه موشه رو بیرون کرده بود و موشه داشت می مرد. بقیه شم دیگه اینجا زیر ِ 18 داریم نمی تونم بگم
ساعت 17:10
اینجا شمال است
صدای پر انرژی رادیو غزل در حال خوردن کاکائو
ســـــــــرد ، دلچسب و زمستانه
: )